Speltips

Match/event
Dagens trippel - Tisdag 12/1
Datum
12/01 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.91
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 12/1 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 12 januari, 2021

Det är inga dåliga karameller som sänds från fotbollshimlen under tisdagskvällen. Primera Divisón är allra mest intressant, inte minst toppmötet i huvudstaden där Atlético Madrid tar emot Sevilla. Avstickaren till England innehåller mötet mellan Burnley och Man United.

Spanskengelskt tisdagstips!

Spelstopp: 18.59

Granada CF – Osasuna: Osasuna +0,5 @ 1,56

Det är tämligen ojämnt i Spaniens högsta serie den här säsongen, sex elefanter har skapat ett avstånd och gör inbördes upp om Europaplatserna. Där bakom slåss Granada CF för att bli “Best of the rest” där den ambivalenta resultatraden visar 7-3-7 i dagslägen. De rödvita värdarna kommer närmast från en rejäl lektion när Barcelonas besök slutade med 0-4 på tavlan.

Osasuna tampar i den nedre regionen av Primera División och ligger näst sist efter 17 omgångar. Även gästerna kommer från ett möte med en mäktig elefant, nämligen regerande mästarna från Madrid. Det gick bättre för pojkarna från Pamplona än för Granada CF, att hålla Real mållösa lyckas inte vilket bottenlag som helst med.

En snabb titt i tabellen talar kraftigt till fördel för GCF på Estádio Nuevo Los Cármenes. Dagsläget vittnar om annat, grenadinerna har förlorat tre av sina senaste fyra ligamatcher. Avstängningen på tidigare Real Madrid-liraren Vallejo är ytterligare smolk i den rödvita bägaren. Osasunas pinne mot Marängerna var femte raka tävlingsmatchen utan torsk. Poängplock i ryggsäcken hem till Pamplona betalar bättre än det borde.

Spel: Osasuna +0,5 @ 1,56

Tävling: Primera División

Plats: Estadio Nuevo Los Cármenes

Tid: 19.00

TV: CMore, CMore Fotboll, CMore Live

Burnley – Manchester U: Burnley Under 0,5 mål @ 2,12

Queen Elizabeths rike levererar ett Lancashire-derby mellan The Legends och The Red Devils. Värdföreningen som håller till 35 kilometer norr om Manchester har gjort en knappt godkänd säsong då avståndet till Fulham under strecket är fem poäng i en sladdande tabell.

De lilaklädda legenderna står noterade för facit 3-1-3 hemma på Turf Moor, det är inte fy skam men frågan är hur långt det räcker mot Premier Leagues bästa bortalag. Manchester United är ensamma i Englands högsta serie om att ännu inte ha förlorat på resande tass. Sex av sju utflykter har slutat med flaggan i topp för Bruno Fernandes och hans kumpaner.

Historiens tand talar ytterligare för en stabil bortaseger denna tisdagskväll. Manchester United har vunnit fyra raka motsvarande möten, innan dess slutade det 0-0. Samtliga triumfer för The Red Devils har skett utan att Burnley tryckt in någon balja. Denna säsong har The Legends gjort nio futtiga mål på 15 ligamatcher.

Spel: Burnley Under 0,5 mål @ 2,12

Tävling: Premier League

Plats: Turf Moor

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Premium

Atlético Madrid – Sevilla: Båda lagen gör mål @ 2,09

Den spanska huvudstaden agerar slutdestination när kvällens fränaste spel ligger i pulpeten. På tal om målsnålhet finns här en vinkel med en smula våghalsig prägel. Atlético Madrid är det klart tightaste gänget i Primera División, serieledarnas burväktare Jan Oblak är ett ess ur den högre skolan. Men nu bör Diego Simeones trojka stöta på patrull.

Den gode Janne och övriga madrassmakare har dock visat sig mer mänskliga under säsongens senare del, bollar har rasslat in i det rödvita nätet vid tre av de senaste fem ligamatcherna. Alavés och Elche lyckades med något som Sevilla bör ha ännu bättre förutsättningar att lyckas med.

Julen Lopeteguis gästande gäng har målat i tio av senaste elva ligamatcher, endast mot Real Madrid förblev Los Nervionenses mållösa. Förra säsongens motsvarande möte på Wanda Metropolitano slutade 2-2 då Janne Oblak fick sträcka vapen mot både De Jong och Ocampos. Sju raka inbördes strider har slutat med mål av båda lagen, med det maffiga odds som erbjuds kan man inte låta bli att hoppas på samma visa.

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,09

Tävling: Primera División

Plats: Wanda Metropolitano

Tid: 21.30

TV: CMore

Läktarens trippel

Granada CF – Osasuna: Osasuna +0,5 @ 1,56

Burnley – Manchester U: Burnley Under 0,5 mål @ 2,12

Atlético Madrid – Sevilla: Båda lagen gör mål @ 2,09

Totalt odds: 6,91

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag:

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus