Speltips

Match/event
Dagens trippel
Datum
16/12 - 2020
Matchstart
20:44
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.91
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Dagens trippel 16/12 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 15 december, 2020

Mitt i veckan har vi ett pärlband av fotbollsmatcher som annars brukar vara förbehållet helgerna. Tre av världens bästa ligor strålar samman när vi nyper de bästa karamellerna till tipstårtan. Serie A, Premier League och La Liga mynnar ut i en prima penning.

Onsdagstips med Messi, Kane och Zlatan!

Spelstopp: 20.44

Genoa – Milan: Milan -1,5 @ 2,15

Vi startar resan genom Europa nere i den italienska stöveln där Genoa går kräftgång. Den blåröda segern i premiären hemma mot kassa Crotone är den enda trepoängare som erövrats på hela säsongen. Goran Pandev är inte lika gammal som Zlatan Ibrahimovic, inte lika bra heller. Den gode Goran har vid 37 års ålder bara satt en strut, därmed är det inte konstigt att Genoa ligger näst sist i serien.

Zlatan Ibrahimovic är bättre än någonsin, med en sådan 39-åring i fronten är det naturligt för Milan att toppa tabellen. Stefano Pioli saknade sin skånska stjärna i helgens hemmamöte med Parma, att milaneserna kom tillbaka från 2-0-underläget och räddade en pinne var trots allt ett styrkebesked.

Zlatan toppar skytteligan där en viss Ronaldo flåsar lejonet i nacken. Milan toppar Serie A efter att ha gått obesegrade och bortaslagit elefanter som Napoli samt Inter(nåja, neutral plan). 21(!) poäng skiljer mellan dessa föreningar redan efter elva omgångar, det är en brutal marginal. Tre raka motsvarande möten har slutat med rödsvart seger. När Zlatan nu rapporteras åter i bruk ska Piolis pojkar vinna med god marginal.

Spel: Milan -1,5 @ 2,15

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Luigi Ferraris

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Live

Liverpool – Tottenham: Under 2,5 mål @ 2,30

Från ett knippe serieledare till ett annat när vi styr kosan mot de brittiska öarna. Tottenham har gått från klarhet till klarhet under hösten och leder Premier League efter tolv avverkade rundor. Spurs har släppt in minst antal mål av samtliga samtidigt som firma Kane/Son firat sagolika triumfer i offensiven.

25 poäng på Tottenhams konto svaras upp av regerande mästarna på Anfield som har precis lika många pinnar men sämre målskillnad. Sett till leveransen på rödvitt gräs är Jürgen Klopps kompani lika pålitligt som vanligt. 6-0-0 är särskilt imponerande med tanke på de brutala defensiva avbräck som drabbat Liverpool.

The Reds är obesegrade på hemmaplan och har släppt in sex baljor på sex tillställningar i Beatles rike. Spurs är obesegrade på främmande territorium och har endast släppt in fyra kassar inom detta gebit. Fem av Liverpools senaste sex tävlingsmatcher har hållit sig under tre mål totalt. Tottenham har fem raka seriestrider under den aktuella linan. Vårmötet slutade 1-0 till Liverpool.

Spel: Under 2,5 mål @ 2,30

Tävling: Premier League

Plats: Anfield

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Ultra, V Premium

Barcelona – Real Sociedad: Under 3,5 mål @ 1,60

På Iberiska halvön ska onsdagskvällen erbjuda ett redigt sjöslag, tror oddsmakarna. Det gör de å andra sidan alltid när Barcelona är med i leken. Till saken hör att katalanerna av idag inte är vad de var för ett par år sedan. Senaste resultaten är bevis nog för den saken, 2-1-torsk mot Cádiz, 3-0-torsk mot Juventus, 1-0-seger mot Levante.

Real Sociedad har varit lika bra som Alexander Isak har varit dålig. Baskerna har bara förlorat en av sina 13 ligamatcher och är med i budet om bucklan än så länge. Kryssbenägenheten hos de blåvita besökarna har varit påtaglig i närtid, slutar de inte upp med det beteendet blir det knappast guldsmak framåt våren. Sex(!) raka tävlingsmatcher har slutat med delad ära för Real Sociedads del.

Motsvarande möte på Camp Nou slutade 1-0 till Barcelona i våras när Mister Messi avgjorde på en sen straff då argentinaren var aningen gladare och mer formstark än idag. Utan Messis magnetism har Barca uppträtt ytterst trubbigt. Tre raka säsonger har katalanernas möte med baskerna slutat med max tre kassar på tavlan. Fem raka seriematcher för baskernas del har hållit sig under mållinan.

Spel: Under 3,5 mål @ 1,60

Tävling: La Liga

Plats: Camp Nou

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Genoa – Milan: Milan -1,5 @ 2,15

Liverpool – Tottenham: Under 2,5 mål @ 2,30

Barcelona – Real Sociedad: Under 3,5 mål @ 1,60

Totalt odds: 7,91

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB*
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus