Speltips

Match/event
Dagens trippel
Datum
17/12 - 2020
Matchstart
15:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.71
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 17/12 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 16 december, 2020

Det finns gott om goda spelmöjligheter under torsdagen, både på eftermiddagen och kvällskvisten. Ryska Premier League serverar ett helt koppel av kamper när bland annat svensklaget Krasnodar ska in i elden. På de brittiska öarna tas kupongen i hamn.

Ryskt på torsdagstrippeln!

Spelstopp: 15.59

FC Krasnodar – FK Ufa: FC Krasnodar -1,5 @ 2,06

På Krasnodar Stadium finns tre herrar som har tänkt kicka boll med Zlatan nästa sommar. Marcus Berg har bombat in åtta baljor i ryska Premier League plus att värmlänningen levererat på en hög nivå i höstens Champions League där FC Krasnodar tog sig vidare till Europa League. Tillsammans med skyttekungen i Serie A kan Berg bilda ett fruktat anfallspar i EM.

Viktor Claesson är äntligen skadefri och visar vilken fullfjädrad artist som finns att tillgå på vänsterkanten hos FCK. I helgen öppnade smålänningen målskyttet som avslutades av landsmannen Berg när Lokomotiv Moskva krossades med 5-0 i denna grönsvarta borg. Kristoffer Olsson dikterade som vanligt bolltempot från sin position på det inre mittfältet.

Under torsdagskvällen ställs svensklaget mot ett tandlöst FC Ufa. FCK har mer än dubbelt så många poäng som gästerna, målproduktionen 34 vs 14 säger ännu mer om den klasskillnad som är att vänta. Ufa kommer närmast från ett ryggläge borta mot Rotor Volgograd, två tredjedelar av höstens utflykter har slutat i moll. Minst två bollar ska Berg, Claesson och Olsson lösa utan bekymmer.

Spel: FC Krasnodar -1,5 @ 2,06

Tävling: Premier League

Plats: Krasnodar Stadium

Tid: 16.00

TV:

FK Rostov – CSKA Moskva: FK Rostov +0,5 @ 1,62

Desto jämnare än i Krasnodar bör det bli på Rostov Arena där det vankas toppmöte mellan tabellgrannar. FK Rostov kommer från en tripp till Grozny där Akhmat manövrerades ut av Tugarevs trojka, det var tredje segern på de senaste fyra rundorna för tabellfyran.

CSKA Moskva inledde inhemska ligan frejdigt men gästerna har mattats i takt med tiden. Det är tydligt att inte herrarna från huvudstaden har tillräcklig höjd för att lira på två fronter. CSKA slutade tvärsist i sin Europa League-grupp trots överkomligt motstånd, att de så kallade Hästarna inte vann en enda match på den europeiska scenen för tankarna till ponnyridning.

Formmässigt är skillnaden större än grannskapet i tabellen. CSKA Moskva har spelat sju raka tävlingsmatcher utan att få smaka på segerns sötma, trots detta målas Goncharenkos grabbar märkligt nog upp som favoriter under torsdagen. FK Rostov har bara förlorat en gång på de senaste 13 hemmamatcherna mot CSKA Moskva. Blågult poängplock smakar godis i hästväg.

Spel: FK Rostov +0,5 @ 1,62

Tävling: Premier League

Plats: Rostov Arena

Tid: 18.00

TV:

Aston Villa – Burnley: Aston Villa Under 1,5 mål @ 2,01

De brittiska öarna bjuder in till ett intrikat möte i Birmingham som avrundning på aftonen. Burnley såg ut att störta mot The Championship inledningsvis men nu har Chris Wood börjat brunka som vanligt igen. Blott två pinnar på de första sju omgångarna har följts av sju poäng på de nästkommande fyra rundorna. Enda torsken inom detta spann kom borta mot Manchester City.

Aston Villa besegrade Wolverhampton i helgens stökiga möte på Molineux Stadium. El-Ghazi avgjorde i matchminut 94 när Douglas Luiz drog på sitt en utvisning, därmed saknas brassen på Villa Park. Innan dess torskade Lejonen som uppträtt ytterst ambivalent denna höst.

Aston Villas snabba fotboll är anpassad för att knäppa de största drakarna på nästippen, mot de mer tighta gängen har Lejonen svårare att finna ytor. Segrar mot Liverpool och Leicester har ackompanjerats av nederlag mot Brighton och Leeds. Burnley har vunnit tre av sina fyra senaste och efter hållen nolla borta mot Arsenal bör gästerna inte släppa in mer än en strut mot grisen Grealishs gäng.

Spel: Aston Villa Under 1,5 mål @ 2,01

Tävling: Premier League

Plats: Villa Park

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

FC Krasnodar – FK Ufa: FC Krasnodar -1,5 @ 2,06

FK Rostov – CSKA Moskva: FK Rostov +0,5 @ 1,62

Aston Villa – Burnley: Aston Villa Under 1,5 mål @ 2,01

Totalt odds: 6,71

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag:

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus