Speltips

Match/event
Dagens trippel - Lördag 20/2
Datum
20/02 - 2021
Matchstart
14:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.27
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 20/2 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 20 februari, 2021

Under lördagens eftermiddag och kväll går fotbollsfärden i det luftburna tecknet. Två italienska matcher kompletteras av en tysk, dubbla uppsättningar av örnar ackompanjeras med en flock dubbelhövdade mastiffer. Hemmafavören är en prägel på trippeln.

Läckert lördagstips!

Spelstopp: 14.59

Lazio – Sampdoria: Hemmaseger @ 1,66

När Serie A nått fram till omgång 23 bjuder den eviga staden in till en uppgörelse på övre halvan. Lazio ligger precis utanför den sextett som har Europabiljetter i handen, Simone Inzaghis sällskap delar poäng med sjätteplacerade Atalanta trots nederlaget mot serieledande Inter i Milano.


Sampdoria befinner sig i en förväntad tillvaro i den italienska mittenbassängen. Claudio Ranieris kompani lyckades brottar omkull Fiorentina senast när den gamle räven Fabio Quagliarella fick sista ordet på Stadio Luigi Ferraris. Att ge sig ut på resa är inte lika trivsamt för sällskapet från Genoa, 1-1 mot Benevento och 1-2 mot Spezia vittnar om den saken.

Inbördes möten mellan dessa blåklädda bataljoner talar sitt tydliga språk. Sampdoria segrade senast i Rom när året var 2005 och Quagliarella fortfarande var finnig. Förra säsongens motsvarande match slutade 5-1 till Örnarna sedan målmaskinen Immobile dunkat in ett hattrick. Dagens upplaga av Lazio har vunnit sex raka hemmamatcher, Sampdoria lär knappast lyckas med det som Roma och Napoli misslyckats med.

Spel: Hemmaseger @ 1,66

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Olimpico

Tid: 15.00

TV: CMore, CMore Live

Eintracht Frankfurt – Bayern München: Båda lagen gör mål @ 1,40

Örnnästet i Europas ekonomiska högborg får celebert besök när Bundesliga nått fram till omgång 22. Frågan är hur det är ställt med Bayern München som innehar serieledningen men såg synnerligen sega ut senast. Efter trippen till klubblags-VM i Dubai löste Flicks adepter med nöd och näppe 3-3 hemma mot Bielefeld.

Eintracht Frankfurt kommer i sin tur från en solid insats här på Deutsche Bank Park. FC Köln betvingades med 2-0, något som innebär att Örnarna inte förlorat i seriespelet sedan lucia. Die Adlers senaste månad innehåller bland annat en 5-1-kross borta mot nyss nämnda Bielefeld och stekhete André Silva ligger nu tvåa i skytteligan bakom Lewandowski.

Eintracht Frankfurt och Bayern München utgör det tyska finrummets två vassaste offensiver med sammanlagt 104 producerade fullträffar på 21 omgångar. I elva av Örnarnas tolv senaste på eget gräs har bollar trillat in i både den egna och motståndarens bur. Bayern har uppfyllt samma krav i 13 av de senaste 16 ligamatcherna. Motsvarande möte slutade 5-1 förra säsongen.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,40

Tävling: Bundesliga

Plats: Deutsche Bank Park

Tid: 15.30

TV: Viaplay

Genoa – Verona: Hemmaseger @ 2,70

Åter till den italienska stöveln för ett mittenmöte på Stadio Luigi Ferraris. Verona kommer från en viktoria hemma mot nästjumbon Parma och trivs tämligen illa på resande tass. De blågula besökarna har tre raka bottennapp på bortaplan, 2-0 i brakan mot Udinese bådar inte gott inför besöket hos hemmastarka Genoa.

De blåröda värdarna låg närmast segern i det mållösa mötet mot Torino i Turin. I hemmaborgen har Davide Ballardinis boys imponerat stort, senast var det Napoli som kom hit och fick sig en snyting. Genoa har tre raka hemmasegrar, innan dess fick både Milan och Lazio nöja sig med delad ära.

Genoas anfallspar är riktigt starkt, Destro snittar en kasse varannan match medan lirande legendaren Goran Pandev såg pånyttfödd ut när makedonierns två strutar sänkte hans gamla Napoli. Bortasvaga Verona visar klen form i denna spelform och har förlorat vid de sex senaste motsvarande mötena på blåröd matta.

Spel: Hemmaseger @ 2,70

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Luigi Ferraris

Tid: 18.00

TV: CMore, CMore Live

Läktarens trippel

Lazio – Sampdoria: Hemmaseger @ 1,66

Eintracht Frankfurt – Bayern München: Båda lagen gör mål @ 1,40

Genoa – Verona: Hemmaseger @ 2,70

Totalt odds: 6,27

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus