Speltips

Match/event
Dagens trippel - Lördag 20/3
Datum
20/03 - 2021
Matchstart
14:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.09
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 20/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 20 mars, 2021

Lördagarna brukar i mångt och mycket tillhöra den engelska fotbollen men Premier League har trappat ner inför landslagsuppehållet. Desto fler matcher finns att syna söderöver där fina spelmöjligheter haffas i Serie A samt Primera División. Tysk boll kompletterar.

Sydländskt lördagstips!

Spelstopp: 14.59

Crotone – Bologna: Bortaseger @ 2,05

Lördagens fotbollsfärd tar sin början nere i den italienska stöveln där Serie A nått fram till omgång 28. Bologna har uppträtt stabilt och intagit en position i tabellens mittskikt. Mihajlovic mannar kommer närmast från en fin prestation hemma mot Sampdoria där Mattias Svanberg bidrog till trepoängaren genom både mål och assist.

Crotone har få fina prestationer att se tillbaka på, det blir lätt så när man endast vunnit fyra fighter på hela säsongen. Marcus Rohdéns gamla gäng parkerar tvärsist i det italienska finrummet och det ska till ett smärre mirakel för att inte värdarna ska återgå till Serie B.

Crotone har förlorat åtta av sina senaste nio matcher och kliver in som befogade underhundar även denna lördagseftermiddag. Bologna vann det vändande mötet sedan Soriano visat framfötterna, den gången hade Crotone bara ett skott mot rätt bur. Svanberg med vänner ska givetvis manövrera ut jumbon igen till dryga dubbeldegen.

Spel: Bortaseger @ 2,05

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Ezio Scida

Tid: 15.00

TV: CMore

Köln – Dortmund: Båda lagen gör mål @ 1,87

På den tyska fronten ska botten ta emot toppen på RheinEnergieStadion. FC Kölns säsong är trots allt klart godkänd, när Bundesliga betat av 25 omgångar ligger de så kallade Getterna på rätt sida strecket men loppet är långt ifrån avgjort. Närmast kommer FCK från ett 2-1-nederlag borta mot Union Berlin.

Dortmund må vara ett topplag men inte tillräckligt toppigt för att vara Dortmund. De gulsvarta gästerna ligger femma med 16 ointagbara poäng upp till Bayern München. Erling Braut Håland och hans kumpaner går nu en holmgång mot i första hand Leverkusen och Eintracht om att få spela i Champions League nästa säsong.

Under denna säsong av CL går det finfint för Dortmund som nyligen slog ut Sevilla. 3-2 borta följdes av 2-2 hemma. Att det målas i båda burar är mer regel än undantag när det gäller detta gulsvarta gäng, nio av de senaste tio bortamatcherna i Bundesliga har levt upp till dessa förväntningar. Detsamma gäller lejonparten av FC Kölns hemmamatcher. Motsvarande inbördes möten? Åtta raka har innehållit mål i båda ändar av banan.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,87

Tävling: Bundesliga

Plats: RheinEnergieStadion

Tid: 15.30

TV: Viaplay, V Sport Premium

Valladolid – Sevilla: Bortaseger @ 1,85

Fotbollsbutiken har sin stängning nere på den Iberiska halvön där botten tar emot toppen i Primera División. Sevilla har hanterat uttåget mot Dortmund i Champions League på bästa vis. Julen Lopeteguis lag har plockat två raka triumfer i ligaspelet, varken Betis eller Elche lyckades spräcka Bonos nolla.

Valladolid har aldrig haft något CL-äventyr att tänka på, för hemmalaget är fokus att ens stanna i det spanska finrummet. Riktige Ronaldos klubb kommer närmast från ett mållöst möte där Osasuna låg närmast vinsten. När 27 omgångar betats av har Valladolid snittat mindre än en pinne och giljotinen klämtar högt.

Sevilla har en ny Champions League-biljett att tampas för under slutdelen av säsongen. Andalusierna har vunnit två raka matcher här på Estadio José Zorrilla och bör kunna göra processen kort med de lilavita värdarna som blott plockat fyra pinnar hemmavid sedan årsskiftet. Stekhete Youssef En Nesyri fullbordar trippeln.

Spel: Bortaseger @ 1,85

Tävling: Primera División

Plats: Estadio José Zorrilla

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Live

Läktarens trippel

Crotone – Bologna: Bortaseger @ 2,05

Köln – Dortmund: Båda lagen gör mål @ 1,87

Valladolid – Sevilla: Bortaseger @ 1,85

Totalt odds: 7,09

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus