Speltips

Match/event
Dagens trippel
Datum
20/12 - 2020
Matchstart
14:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.99
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 20/12 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 19 december, 2020

Veckans sista dag innebär att vi ska resa tillbaka i tiden. Uno Kryss Due. Thomas Nordahl lagar en bullrig bolognese och hälsar på hemma hos Kurre Hamrin. Claes Åkesson säger “Vi är strax tillbaka” femtioelva gånger. Lasse Kinch viskar att Tomas Brolin är lika älskad på Stadio Ennio Tardini som en bättre bit lufttorkad skinka. Söndag innebär ett mustigt speltips från Serie A.

Italienskt söndagstips!

Spelstopp: 14.59

Inter – Spezia Calcio: Båda lagen gör mål @ 1,86

Efter tolv omgångar ska toppen ta emot botten på Giuseppe Meazza och det finns höga förväntningar om sevärd fotboll. Inter har gjort flest mål av samtliga lag i Serie A samtidigt som Spezia Calcio släppt in näst flest. Inter kommer från en 1-0-viktoria mot Napoli där Lukaku straffade de himmelsblå, lika torrt lär det inte bli när modemeckat gästas av de svartvita.

Spezia Calcio gör sin första säsong någonsin i det italienska finrummet och de gör det sannerligen på sitt eget sätt. Vincenzo Italiano tänker inte bromsa sig fram i Serie A, den gamle mittfältaren har beordrat plattan i mattan. Den som trodde att Spezias sejour skulle bli ettårig bör tänka om, gästerna har redan plockat välförtjänta pinnar mot dignitärer som Atalanta, Parma och Fiorentina.

Inter bör naturligtvis vinna mot nykomlingen men oddset på hemmasegern lockar föga. Bortsett från veckans tillknäppta möte mot Napoli så har samtliga av Inters hemmamatcher i ligan slutat med mål i både den egna buren och motståndarnas dito. Spezia har målat på främmande gräs mot alla lag utom serieledande Milan. Oddset på att båda lagen målar i modemeckat under söndagseftermiddagen är tilltalande.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,86

Tävling: Serie A

Plats: Giuseppe Meazza

Tid: 15.00

TV: CMore, CMore Live 2

Sassuolo – Milan: Sassuolo +0,5 @ 1,90

Det råder fortsatt oklarheter om Zlatan Ibrahimovic vara eller icke vara efter sin skada. Skåningen rapporterades åter inför onsdagens tripp till Genua men det slutade med att han inte ens fanns med i truppen. 2-2-resultatet där innebär att Milans serieledning nu är kapad till blott en pinne.

Att Zlatans sällskap fortsatt är obesegrade är en styrka i sig, något de måste använda näbbar och klor för att förlänga i Reggio Emilia. Sassuolo är säsongens sensation nere i den italienska stöveln, värdlaget befinner sig på Europaplats och har faktiskt blott fem pinnar upp till milanesernas serieledning.

Sassuolo har endast en förlust under årets ligaspel, det var när Inter kom på besök och gick på knock i november. Sassarna har bland annat besegrat Napoli i Neapel och fronten är sylvass med firma Berardi och Caputo. Det är givetvis läge att hålla ögon och öron öppna vad gäller Zlatans eventuella deltagande på det grönsvarta gräset. Lirar inte lejonet från Rosengård är handikappliret på Sassuolo än mer givet.

Spel: Sassuolo +0,5 @ 1,90

Tävling: Serie A

Plats: Città del Tricolore 

Tid: 15.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Atalanta – Roma: Atalanta -0,5 @ 2,26

Bergamo tar söndagen i mål med en läcker kvällsmacka. Roma kommer närmast från ett möte med Torino i den eviga staden. Utvisningen på Singo dödade drabbningen efter 14 minuter, därefter kunde Roma defilera hem en 3-1-triumf. Vargarna från huvudstaden som ligger på fjärde plats efter tolv omgångar måste fila tassarna om det ska bli nya pinnar på Gewiss Stadium.

På blåsvart gräs kommer det bli andra bullar än vad Roma serverades på Olympiastadion. Atalanta har en hängmatch i handen och nosar på de ädla placeringarna i inhemska ligan, dessutom har Gasperinis grabbar avancerat till slutspelet i Champions League.

Bergamos bergsgetter har bortabesegrat såväl Liverpool som Ajax i närtid. Närmast kommer Atalanta från en meriterande pinne borta mot mesta mästarna i Turin. Där skickade Gasperini in sin trätobroder Papu Gómez i andra halvlek, förhoppningsvis är den interna stridsyxan begravd därmed. Atalanta brukar ha lätt för att möta just Roma, förra säsongen vann de blåsvarta båda inbördes, till rådande odds går vi för förlängd trend.

Spel: Atalanta -0,5 @ 2,26

Tävling: Serie A

Plats: Gewiss Arena

Tid: 18.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Inter – Spezia Calcio: Båda lagen gör mål @ 1,86

Sassuolo – Milan: Sassuolo +0,5 @ 1,90

Atalanta – Roma: Atalanta -0,5 @ 2,26

Totalt odds: 7,99

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus