Speltips

Match/event
Dagens trippel - Söndag 21/2
Datum
21/02 - 2021
Matchstart
15:05
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.10
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 21/2 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 21 februari, 2021

Någon vilodag är det inte fråga om när Europas bästa fotbollsligor bjuder in till söndagsspel. Mötet mellan Arteta och Guardiola i London är en karamell ur den högre skolan där ställning tas på handikappmarknaden. Birmingham och Bergamo är övriga destinationer längs trippelstigen.

Söndagens bästa speltips!

Spelstopp: 15.04

Aston Villa – Leicester: 1X @ 1,61

Lejonkulan på Villa Park kan bli en Champions League-arena nästa säsong om det vill sig väl. Dean Smith har gjort ett makalöst arbete med Aston Villa som kammat in 36 poäng på 22 omgångar, det skiljer bara fyra poäng till regerande mästarna Liverpool när Lejonen har två matcher tillgodo.


Närmast kommer The Lions från ett mållöst möte borta mot Brighton, senast det begav sig i Birmingham fick Arsenal stryk med 1-0. Leicester kommer också från ett mållöst möte, vid torsdagens Europa League-tripp till Slavia i Prag. Utflykten innan dess slutade också 0-0 för Rävarnas del, då gällde det PL och motståndaren hette Wolverhampton.

Dessa kombattanter möttes i slutet av januari på denna arena, efter 1-1 i rävgrytet lyckades Aston Villa segra med 2-1 i lejonkulan och avancera till final i Ligacupen. Med tanke på att Dean Smiths vinröda värdar fått mer vila än gästerna samt att truppsituationen är betydligt ljusare i hemmalägret ser 1X ut som rätt drag.

Spel: 1X @ 1,61

Tävling: Premier League 

Plats: Villa Park

Tid: 15.05

TV: Viaplay, V Sport Premium

Arsenal – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 2,41

I den engelska huvudstaden ska Arsenal få finast möjliga besök. Mikel Arteta ska ta emot sin läromästare Pep Guardiola och frågan är hur många tänkbara scenarion som uppenbarar sig i kristallkulan. The Gunners är ett mittengäng som tappat poäng i åtta av 13 hemmamatcher medan Manchester City är serieledare efter seger i åtta av tolv bortamatcher.

Guardiolas himmelsblå slåttermaskin är inte bara bäst i England, The Citizens bär även favoritkepsen i Champions League. Konstigt vore annars med tanke på den segerrika rekordresa som pågår live and direct. 17(!) raka tävlingsmatcher har slutat med seger för Man City som lär jogga hem PL-pokalen under våren.

Guardiola är liksom inte den typ av busschaufför som bromsar sig ur en nerförsbacke. Manchester City nöjer sig inte med att besegra sina motståndare, underhundarna ska krypa framför fötterna på filosofen. Av de 17 raka segrarna har 14 skett med minst två måls marginal. Av de senaste åtta inbördes mellan Arsenal och City har de himmelsblå vunnit med minst två bollar vid åtta tillfällen.

Spel: Manchester City -1,5 @ 2,41

Tävling: Premier League

Plats: Emirates Stadium

Tid: 17.30

TV: Viaplay, V Sport Premium

Atalanta – Napoli: Hemmaseger @ 1,83

Vi stänger söndagsbutiken i pastans förlovade rike med ett möte mellan två lag som känner varandra väldigt väl. Endast elva dagar har passerat sedan Napoli besökte Gewiss Stadium i Coppa Italias semifinalretur. 0-0 i Neapel, med spelmässigt övertag för Atalanta, vecklades ut till en trygg 3-1-viktoria för Bergamos blåsvarta boys.

Att vara ute på vift verkar uppenbarligen hemskt för napolitanarnas del. Fem raka nederlag synas hos Gennaro Gattuso och company trots tämligen överkomliga motståndare som Verona och Genoa. Närmast kommer Napoli från 2-0 i brakan mot Granada vilket innebär att de himmelsblå besökarna är halvvägs på väg ut ur Europaspelet.

Atalanta segrade mot Cagliari i Sardinien för en vecka sedan. Gasperinis grabbar har fått betydligt längre vila än Gattusos grabbar, av respektive rehabrum att döma har den saken givit utslag. Napoli har hela nio spelare uppsatta som saknade/osäkra, bland andra nyckelbacken Koulibaly som sitter i karantän. Den blåsvarta ettan utgör ett perfekt sätt att göra trippeln komplett.

Spel: Hemmaseger @ 1,83

Tävling: Serie A

Plats: Gewiss Stadium

Tid: 18.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Läktarens Trippel

Aston Villa – Leicester: 1X @ 1,61

Arsenal – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 2,41

Atalanta – Napoli: Hemmaseger @  1,83

Totalt odds: 7,10

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus