Speltips

Match/event
Dagens trippel - Söndag 21/3
Datum
21/03 - 2021
Matchstart
14:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.54
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 21/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 21 mars, 2021

Veckan har sin målgång genom en resa till tre av världens häftigaste fotbollsarenor. Stamford Bridge i London, Wanda Metropolitano i Madrid samt Stadio Olimpico i Rom. På samtliga håll är det hemmafavör på förhand, något som ser ut att vara sunt och profitabelt.

Bästa söndagstipset!

Spelstopp: 14.29

Chelsea – Sheffield United: Chelsea vinner och håller nollan @ 1,87

Brittiska öarna och Englands huvudstad är först ut med ett möte i anrika FA-cupen. Turneringen är framme vid sina kvartsfinaler när två Premier League-kollegor drabbar samman på Stamford Bridge. Sheffield United hade uppenbara problem att bryta ner mindre bemedlade Bristol i föregående runda.

Med den insatsen i åtanke hemma i stålstaden är det enkelt att förstå favoritskapet hos stridstupparna i London. När Sheffield United besökte Chelsea i ligaspelet slutade matchen 4-1 till värdarna, det insläppta hemmamålet får Frank Lampard ta på sig, det hade inte hänt med Thomas Tuchel vid rodret.


Världens bästa offensiv tillhör Chelsea och tillskrivs till stor del den tyske demontränaren. Sex raka tävlingsmatcher med hållen nolla är facit för The Blues trots stenhårda motståndare som Liverpool, Manchester United samt Atlético Madrid både hemma och borta. Sheffield United har nollats i fyra raka bortamatcher och PL-jumbon har inget att be för hemma hos Tuchel.

Spel: Chelsea vinner och håller nollan @ 1,87

Tävling: FA-cupen

Plats: Stamford Bridge

Tid: 14.30

TV: Viaplay

Atlético Madrid – Alavés: Hemmaseger @ 1,34

När man talar om trollen så ska Chelseas stackars Champions League-offer vända hem med svansen mellan benen. Atlético Madrid hade inte tillstymmelse till en chans mot Thomas Tuchels trojka. Hemmavid går det desto bättre då de så kallade Madrassmakarna toppar Primera División.

Diego Simeone har lotsat de rödvita värdarna med stadig hand en längre tid, kanske är det nu dags för en efterlängtad ligatitel. Fyra poängs avstånd har serieledarna ner till närmast jagande Barcelona när 27 omgångar avverkats. Endast två förluster tyder på en sanslös stabilitet, oavsett vad det säger om spanska ligans klass.

Hemma i huvudstaden är Atlético särskilt pålitliga. 10-3-1 är en rad som talar sitt tydliga språk. Alavés ligger på nedflyttningsplats och bortaspelet är inte gästernas starka sida. Baskerna står noterade för 2-3-8 på resande tass. Att Félix är avstängd bör inte bekomma Madrassmakarna som har Suárez i fronten med 18 baljor på kontot. Serieledarna har vunnit sex av de senaste sju inbördes mot det baskiska bottenlaget.

Spel: Hemmaseger @ 1,34

Tävling: Primera División

Plats: Wanda Metropolitano

Tid: 18.30

TV: CMore, CMore Live

AS Roma – Napoli: Hemmaseger @ 2,61

Alla vägar bär till Rom, så också söndagens fotbollsfärd. Här möts två dignitärer som agerar tabellgrannar i Serie A med sikte mot nästa säsongs Champions League. Napoli slog ett stukat Milan senast, i övrigt är det illa ställt med bortaraden hos Gennaro Gattusos himmelsblå bataljon.

Napolitanarna hade innan resan till modemeckat 0-1-6 på de senaste sju utflykterna i tävlingsmatcher. Bland dessa 2-0 i brakan mot Granada i Andalusien, som sedermera innebar uttåg ur Europa League. Förra säsongens besök på Stadio Olimpico slutade också i moll för Napoli som tycks övervärderas denna söndag.

I princip jämna odds får ses som en liten bjudning på helgens stora smörgåsbord. Roma är Italiens näst bästa hemmalag, endast serieledande Inter trumfar hemmaraden 10-3-1. Dessutom har huvudstadens vargflock 4-1-0 i Europaspelet hemmavid efter den sanslösa slakten mot Shakhtar Donetsk senast. 

Spel: Hemmaseger @ 2,61

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Olimpico

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Live

Läktarens trippel

Chelsea – Sheffield United: Chelsea vinner och håller nollan @ 1,87

Atlético Madrid – Alavés: Hemmaseger @ 1,34

AS Roma – Napoli: Hemmaseger @ 2,61

Totalt odds: 6,54

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus