Speltips

Match/event
Dagens trippel
Datum
21/12 - 2020
Matchstart
18:29
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
8.04
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 21/12 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 21 december, 2020

Julveckan startar med fin fotboll och goda möjligheter till klirr i shoppingkassan. Måndagens europeiska tripp både inleder och avslutar på de brittiska öarna med undervärderade underhundar, ett mellanstopp sker hos vargarna i vårt södra grannland.

Danskengelskt fotbollstips!

Spelstopp: 18.29

Burnley – Wolverhampton: Burnley +0,5 @ 1,72


Lancashire är första anhalt när vinrött möter orangesvart i Premier League. Burnley återfinns i tabellens nedre regioner på grund av sin supersega startsträcka. Mot slutet har The Legends växlat upp ordentligt med poängplock mot storklubbar som Arsenal och Everton.


Wolverhampton har också blandat och gett under hösten, storförlust mot Liverpool och uddamålstorsk mot Aston Villa följdes upp med viktoria mot Chelsea. Flåbusen Davve Luiz spräckte skallen på Wolves bärande pelare Raúl Jiménez, det försvagade offensiven ytterligare när de portugisinspirerade vargarna redan saknade liverpoolaren Diogo Jota.

Dessa klubbar möttes på Turf Moor så sent som i juli, då slutade bataljen 1-1 efter att nämnde Jiménez målat för gästerna medan Burnleys balja signerades brunkaren Chris Wood. Wolves har inte vunnit hemma hos Chris Woods lilaklädda lag sedan 2010 och här undervärderas värdföreningen återigen.

Spel: Burnley +0,5 @ 1,72

Tävling: Premier League

Plats: Turf Moor

Tid: 18.30

TV: V Sport Premium, Viaplay, V Sport Xtra

FC Midtjylland – FC Nordsjälland: Båda lagen gör mål @ 1,64

Från en vargflock till en annan när vi lägger ankare i Hernings gryta vid namn MCH Arena. Här utlovas målgaranti mellan två lag som älskar att anfalla mot varandra, motsvarande möte i somras slutade 6-3(!) efter att Nordsjälland trots tidig utvisning tagit ledningen mot rikets bästa lag innan tillbakakakan kom med eftertryck.

Återhämtningen kan bli en faktor inför måndagens drabbning, FC Nordsjälland har nämligen vilat sedan förra helgen medan värdföreningen varit inne i cupspelets eldar senaste veckan. FC Midtjylland besökte Parken i huvudstaden och slog ut FC Köpenhamn efter att ha lirat i 120 minuter plus straffläggning. Göteborgaren Joel Andersson satte en av kickarna från elva meter.

Nio av FC Nordsjällands senaste tio tävlingsmatcher på resande tass har slutat med att båda lagen gjort mål. Regerande mästarna har i sin tur sett bollar trilla in i både den egna och motståndarnas mål i fyra av de senaste fem tävlingsmatcherna endast mot svaga Vejle vann FC Midtjylland med intakt nolla. FCN slog FCM med 4-1 i säsongens första inbördes och innan dess blev det som sagt hela 6-3 till Vargarna i Herning. Vi litar på kalas ännu en gång.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,64

Tävling: Superligan

Plats: MCH Arena

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Sport Ultra

Chelsea – West Ham: West Ham +0,5 @ 2,85

Vad passar bättre en måndagsafton i december än att begå sorti med ett derby i London. Chelsea såg inledningsvis ut att vara redo att kunna hota elefanterna i toppen av Premier League men kanske var det Champions League som sög musten ur de blåklädda buggarna. The Blues har redan nio pinnar upp till ledande Liverpool, med denna hängmatch i handen.

Frank Lampards mannar kommer till derbyt med tre raka tävlingsmatcher utan triumf. Nederlag mot såväl Everton som Wolverhampton är knappast behagligt när en mardrömsmotståndare kommer på besök. West Ham vann på blått gräs med 1-0 vid förra säsongens besök. David Moyes mannar har lyft sig ytterligare sedan dess, på gästernas senaste sex rundor har de plockat 13 imponerande pinnar.

Oddsen indikerar att klasskillnad är att vänta, den bluffen ska synas på stående fot. Det är inte Liverpool som möter Crystal Palace, på Stamford Bridge ska det spelas match mellan tabellgrannar som har för vana att utkämpa jämna bataljer. West Ham vann båda inbördes möten med Chelsea förra säsongen, en ny vinröd pinne ska hamras hem till fin avkastning.

Spel: West Ham +0,5 @ 2,85

Tävling: Premier League

Plats: Stamford Bridge

Tid: 21.00

TV: V Sport Premium, Viaplay

Trippeln

Burnley – Wolverhampton: Burnley +0,5 @ 1,72

FC Midtjylland – FC Nordsjälland: Båda lagen gör mål @ 1,64

Chelsea – West Ham: West Ham +0,5 @ 2,85

Totalt odds: 8,04

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus