Speltips

Match/event
Dagens trippel - Tisdag 23/3
Datum
23/03 - 2021
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.18
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 23/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 23 mars, 2021

I väntan på att Zlatan ska göra slarvsylta av Georgien gäller det att dyka ner i fotbollens mindre kända vatten. Under tisdagskvällen riktar vi oss mot England och ett par ligor strax under de allra maffigaste. League Two och National League läggs under luppen.

Brittiskt tisdagstips!

Spelstopp: 19.59

Barrow – Grimsby Town: Hemmaseger @ 1,92

Holker Street är första anhalt till rakning i engelska League Two. Här ska det bataljeras i botten av tabellen. Barrow har dock sitt på det torra om inte värdarna klappar samman under våren. Närmast kommer hemmalaget från en 3-2-seger här hemma mot Crawley där Chris Taylor blev hjälte med avgörandet i matchminut 95.

Hjältar lyser med sin frånvaro i Grimsby Town. De svartvitklädda gjorde visserligen också mål på tilläggstid senast men Williams fullträff räckte inte till mer än 2-2 mot beskedliga Mansfield. Paul Hursts herrar ligger nu allra sist i den engelska fjärdedivisionen efter att ha gått segerlösa i sju raka matcher.

Barrow har desto godare gry för dagen med tanke på att formen stegrats under vårkanten. De blåvita värdarna har hissat segerflagg i fyra raka tillställningar. Vinner man med 2-0 borta mot serieledande Cheltenham ska naturligtvis inte den formsvaga jumbon skapa bryderier hemma i Barrow in Furness. Zebrorna får inta ryggläge ännu en gång.

Spel: Hemmaseger @ 1,92

Tävling: League Two

Plats: Holker Street

Tid: 20.00

TV:

Oldham Athletic – Exeter City: Bortaseger @ 1,82

Även på Boundary Park är det League Two som står för fiolerna. Klassiska klubben Oldham Athletic är fjärran från fornstora dagar, nedre halvan i fjärde högsta serien är inte mycket att hurra över. Legendariske legendaren Harry Kewell leder nu de blåvita värdarna som släppt in 61 strutar på 36 matcher, därmed toppar Latics detta föga åtråvärda räkneverk.

Exeter City tillhör seriens mer stabila herrskap med 40 insläppta kulor. Till saken hör att gästerna själva producerat 58 fullträffar, därmed toppar gästerna detta åtråvärda räkneverk. Exeter City har en playoffplats inom räckhåll trots nederlaget mot topplaget Tranmere senast.

I skrivande stund ligger Exeter City på tionde plats i hemmatabellen och på tionde plats i bortatabellen. Oldham Athletic tillhör den udda kategori klubbar som är betydligt bättre borta än hemma, dubbla skörden på resande tass är anmärkningsvärd statistik. Latics ligger sist i hemmatabellen efter att ha torskat tolv av 18 kamper hemmavid. Kewells kompani har inte vunnit motsvarande möte sedan 2009, här kommer en ny torskmåltid.

Spel: Bortaseger @ 1,82

Tävling: League Two

Plats: Boundary Park

Tid: 20.00

TV:

Stockport – Eastleigh: Hemmaseger @ 1,77

Det är den engelska femtedivisionen som får sista ordet denna afton. Eastleigh slutade på plats 16 i National League förra säsongen och har en likvärdig trupp denna säsong. Gästerna bör dock trumfa fjolårets poängplock på 46 fördelat på 37 omgångar. Efter 28 rundor står Eastleigh noterade för 43 poäng och har lagt ankare strax utanför playoffplatserna.

Innanför playoff återfinns Edgeley Parks värdlag. Stockport har dock direktplatserna i sikte, om det klaffar för de blåvita värdarna med seger i de två matcher man har tillgodo gentemot Hartlepool är drömmen inom räckhåll. Stockport kommer närmast från en meriterande pinne borta mot serieledande Sutton.

James Jennings agerade frälsare i matchminut 96 på Gander Green Lane. Värvningen från Wrexham har vuxit ut till en stor ledare hos Stockport med både mål och fredande av den egna buren som en vital del av försvarslinjen. Värdarna har endast släppt in nio bollar hemmavid, inget lag har varit tightare i denna spelform. Eastleigh är i sin tur tämligen svaga på främmande territorium där de gått segerlösa under sina fyra senaste försök. Motsvarande möte förra säsongen slutade 2-0.

Spel: Hemmaseger @ 1,77

Tävling: National League

Plats: Edgeley Park

Tid: 20.00

TV:

Läktarens trippel

Barrow – Grimsby Town: Hemmaseger @ 1,92

Oldham Athletic – Exeter City: Bortaseger @ 1,82

Stockport – Eastleigh: Hemmaseger @ 1,77

Totalt odds: 6,18

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus