Speltips

Match/event
Dagens trippel - Fredag 22/4
Datum
23/04 - 2021
Matchstart
20:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.24
Rygga Spelet
Dagens trippel

Dagens trippel 23/4 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 22 april, 2021

Vi har en riktigt trevlig fotbollsfredag att se fram emot med matcher från Frankrike, England och Tyskland. Samtliga hämtade från de högsta divisionerna. Vi har hittat en riktigt trevlig trippel. Häng med!

Arsenal – Everton

I Premier League är det dags för ett riktigt mittenmöte. Everton startade säsongen utmärkt och har tappat mest på slutet. Från att ha varit upp och nosat på CL-platserna så har det börjat se svårt ut att nå hela vägen även denna säsongen. För Arsenal har det varit en säsong som har haft betydligt mer att önska. På pappret har de en bra trupp men utförandet har varit under all kritik. Båda lagen har en ganska så stark offensiv med ett stort problem. De skapar väldigt mycket chanser men har haft en del problem att sätta dit bollarna. Försvarsmässigt så känns lagen ganska så lika, de släpper inte in så mycket mål men de släpper till idiotiska lägen till motståndarna. Att båda lagen ska kunna trycka in en balja känns inte alls orimligt. Båda lagen gör mål till fina 1.95 är första delen av dagens trippel.

Augsburg – Köln

I Bundesliga möts två lag på den nedre halvan av tabellen där Köln ligger riktigt pyrt till näst sist i tabellen. Båda lagen har en form som lyser med sin frånvaro och det här blir en extremt viktig match för båda lagen. Köln kan vid seger ta sig ett steg närmare överlevnad medan Augsburg kan cementera sin plats till nästa säsong av Bundesliga. Historiskt sett så blir det väldigt lite mål lagen emellan och bara 1 av de senaste 5 matcherna har bjudit på mer än två mål. Vårt spel på dagens trippel blir under 2,5 mål i matchen till 1.72.

Reims – Marseille

Marseilles jakt på Europaplatserna är igång på riktigt. Sedan nya tränare Jorge Sampaoli kom in efter Andre VIllas-Boas har laget lyft ordentligt. Den hårdföre tränaren får Argentina lägger inga fingrar emellan och det märker man på lagets insatser. Reims å andra sidan ligger i ingenmansland i tabellen och har inte mer än heder att spela för. Reims har tagit fler poäng i inbördes möten på senare tid men det har varit mot ett Marseille i kris. Som det ser ut just nu så är Marseille i bra slag och när vi erbjuds fina 2.16 på bortaseger så tar vi det direkt.

Läktarens trippel

  • Arsenal – Everton: Båda lagen gör mål – Odds: 1.95
  • Augsburg – Köln: Under 2,5 mål i matchen – Odds: 1.72
  • Reims – Marseille: Bortaseger – Odds: 2.16

Totalodds: 7.24

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus