Speltips

Match/event
Dagens trippel - Lördag 23/4
Datum
24/04 - 2021
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.06
Rygga Spelet
Dagens trippel

Dagens trippel 24/4 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 23 april, 2021

Äntligen lördag vilket betyder oändligt med bra sport. Vi har hittat tre riktigt trevliga spel som vi kombinerar ihop till en grymt fin trippel. Nu kör vi.

Wolfsburg – BVB Dortmund

Det är ett ångestfyllt toppmöte vi har att vänta i Bundesliga. Dortmund jagar för fullt efter en CL-plats och Wolfsburg jobbar stenhårt för att behålla sin plats i topp 3. Dortmund har lyckats ta igen många poäng de sista veckorna där Wolfsburg tappade två raka matchen innan de lyckades vända skutan och ta en viktig trepoängare senast. Två saker som dessa båda har gemensamt är att de har en fantastisk offensiv och fullkomligt öser in mål. Särskilt under de sista 10 omgångarna i ligan. Dortmund har ett enda uppdrag, det är att nå en topp 4-placering. Det är helt klart möjligt och det ska bli en galet trevlig match att se på. Vi tror att de målglada lagen fortsätter göra mål. Vårt första spel är: Dortmund över 1,5 mål i matchen till 1.82.

Liverpool – Newcastle

Även i Premier League är alla matcher otroligt viktiga för många av lagen. Två av dessa är Liverpool och Newcastle. De sitter på varsin sida av tabellen. Liverpool jagar CL och Newcastle kämpar för överlevnad. Som vi alla vet så har Liverpool haft det ganska tufft denna säsongen med mycket skadebekymmer och dålig form på flera av de högprofilerade spelarna. Newcastle ‘r ett lag på uppgång, de har visat att de kan klara pressen och nu vunnit två raka, galet viktiga matcher. Hemmavinsten mot West Ham senast var extra imponerande. Vi tror att Liverpool tar hem segern men ett Newcastle i form kan definitvt ställa till med oreda i Liverpoolförsvaret. Därför spelar vi: Båda lagen gör mål till fina 2.15.

Real Madrid – Betis

Ett återkommande tema på dagens trippel är att det är jakt på fina placeringar som gäller. Mer än för många lag gäller det både Betis och Real Madrid. Madrid är bara tre poäng bakom Atletico i toppen. Betis å andra sidan på jakt efter en direktplats till Europa League. Med EM i sommar så vill alla lag slippa jobbiga kval och långa resor så en direktplats betyder mycket. Real Madrid är i riktigt bra form och har inte förlorat en match sedan i December. VI tror att Real tar hem detta, i värsta fall kan det bli ett oavgjort resultat men det ska väldigt mycket till. Vi spelar: Real Madrid över 1,5 mål i matchen till oddset 1.55.

Läktarens trippel

Wolfsburg – Dortmund: Dortmund över 1,5 mål – Odds: 1.82
Liverpool – Newcastle: Båda lagen gör mål – Odds: 2.15
Real Madrid – Betis: Real Madrid över 1,5 mål – Odds: 1.55

Totalodds: 6.06

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus