Speltips

Match/event
Dagens trippel - Söndag 24/1
Datum
24/01 - 2021
Matchstart
14:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
9.53
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 24/1 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 23 januari, 2021

Under söndagens eftermiddag och kväll serveras ett digert utbud från de europeiska toppligorna. På klassiskt italienskt vis förväntas det bli målsnålt i Verona medan handikapplinorna haffas när vi lägger ankare i Bundesliga samt Ligue 1.

Trippel från tre toppligor!

Spelstopp: 14.59

Hellas Verona – Napoli: Under 2,5 mål @ 2,05

Till Stadio Marc’Antonio Bentegodi anländer Napoli i egenskap av det tredje bästa laget i Serie A. Milan och Inter har skapat ett litet glapp högst upp men Gennaro Gattusos grabbar har en hängmatch i handen. På den gamle slitvargen Gattusos manér är det defensiven som ligger till grund för napolitanarnas framskjutna placering. Med sina 16 insläppta mål är Napoli tightast i klassen.

Som av en händelse är det söndagens opponent som är det italienska finrummets näst mest solida lag. Med 17 insläppta mål på 18 omgångar är det bara Hellas Verona som håller Napoli sällskap när det handlar om att släppa in mindre än en boll per runda. Närmast kommer Gli Scagileri från ett 1-0-nederlag i Bologna där en straff krävdes för att spräcka den blågula nollan.

Hellas Verona är inte bara snåla bakåt, de bjussar inte på några större roligheter framledes heller. Med målskillnaden 22-17 är de blågula värdarna det snålaste gänget i hela serien. Tre raka inbördes möten mellan dessa kombattanter har slutat 2-0 till Napoli. Max två strutar är ett tryggt spel i snålhetens högborg.

Spel: Under 2,5 mål @ 2,05

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Marc’Antonio Bentegodi 

Tid: 15.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Schalke – Bayern München: Schalke +1,5 @ 2,72

Målsnålt ska man sällan spela när Bayern München är med i matchen, när mesta mästarna kliver in i elden blir det oftare 3-2 än 0-0. När Hansi Flicks adepter tog emot Schalke hemma i höstas var det premiär och nybakade CL-mästarna uppträdde som kor på grönbete. 8-0(!) var svårt att snacka bort för grabbarna från Gelsenkirchen.

Ny slakt att vänta på Veltins Arena denna söndagseftermiddag, är frågan. Knappast. Bayern har inte vunnit några andra matcher med sådana siffror och Schalke har heller inte blivit förnedrande på samma vis fler gånger. Thomas Müller och company har haft en hel del strul under vintern, 3-2-nederlaget mot Mönchengladbach i ligan följdes av ett uttåg ur cupen mot illa Kiel med samma siffror.

Schalke förlorade med uddamålet senast Bayern München kom på besök till Gelsenkirchen. Serieledarna är inte lika skräckinjagande på resande tass som hemma på Allianz Arena, sex raka bortamatcher för Bayern har hållit sig inom den handikapplina som plockats fram söndagen till ära.

Spel: Schalke +1,5 @ 2,72

Tävling: Bundesliga

Plats: Veltins Arena

Tid: 15.30

TV: Viaplay, V Sport Fotboll

St. Etienne – Lyon: St. Etienne +1,5 @ 1,71

Veckans fotbollfärd har sin målgång i Frankrike där två klassiska klubbar serverar en kvällsmacka vid nioknycket. Lyon gjorde en finfin insats under hösten och har lagt ankare på en av de åtråvärda Europaplatserna, formen är dock inte på topp i bortalägret. Närmast kommer Les Gones från en hemmatorsk mot mittenlaget Metz.

St. Etienne är ett lag i nivå med nyss nämnda Metz. Lasse Nilssons gamla gäng har varit alldeles för svaga på resande fot denna säsong, de grönvita grabbarna hade löpt stor risk att åka ur Ligue 1 om bortatabellen gällt som totaltabell. På Stade Geoffroy-Guichard ska man däremot aldrig räkna bort hemmalaget.

Claude Puels pojkar plockade poäng mot Mbappé och PSG tidigare denna månad, där var faktiskt St. Etienne minst lika nära tre pinnar som serieledarna. Senaste sex inbördes mellan St. Etienne och Lyon på grönvitt gräs bär facit 4-0-2, bara en gång inom detta spann har Les Gones vunnit med mer än ett mål. Den väl tilltagna linan är ett stabilt sätt att fullborda söndagens bästa trippel.

Spel: St. Etienne +1,5 @ 1,71

Tävling: Ligue 1

Plats: Stade Geoffroy-Guichard

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Läktarens trippel

Hellas Verona – Napoli: Under 2,5 mål @ 2,05

Schalke – Bayern München: Schalke +1,5 @ 2,72

St. Etienne – Lyon: St. Etienne +1,5 @ 1,71

Totalt odds: 9,53

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus