Speltips

Match/event
Dagens trippel - Torsdag 25/5
Datum
25/03 - 2021
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.39
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 25/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips VM-kval
Joakim
Publicerad: 25 mars, 2021

GOL! It’s Zlatan-time. Sverige och Zlatan är återförenade genom Janne Anderssons trygga hand. Nu är det dags att vända blad för att få till ett nytt VM-slutspel med blågul inblandning. Övriga destinationer på torsdagens tipsresa är Spanien samt Italien.

Torsdagens VM-kvaltips!

Spelstopp: 20.44

Spanien – Grekland: Spanien vinner och håller nollan @ 1,66

Granada är första spelplats under torsdagsaftonen när VM-kvalet står på agendan. Spanien och Grekland huserar i samma grupp som Sverige, de förstnämnda ska enligt rankingen hamna före oss medan vi bör vara numret större än de gamla grekerna. Således är maktbalansen i den andalusiska vårluften tämligen tydlig.

Spanien vann sin grupp i Nations League på ett närmast förnedrande vis. 6-0(!!) mot Tyskland i sista matchen innebär att de rödgula vann samtliga hemmamatcher, mot bästa möjliga motstånd. Grekland kom tvåa i sin NL-grupp då Slovenien drog längsta strået i C-divisionen.

Spanjorernas handikapplina ser lite väl tung ut, då lockar det mer att lita på den rödgula nollan bakåt. Nollan mot Tyskland innebar att Luis Enriques landslag inte släppte in en enda boll på eget gräs under Nations League. Tre raka nollor hemmavid i Sveriges EM-kvalgrupp innan dess skadar inte heller. Grekland nollades hemma mot Slovenien senast och ska inte kunna såra Ramos och De Gea.

Spel: Spanien vinner och håller nollan @ 1,66

Tävling: VM-kval

Plats: Estadio Los Cármenes

Tid: 20.45

TV: CMore, Sportkanalen

Italien – Nordirland: Under 2,5 mål @ 2,07

Gammal svenskbekant mark i Parma tar vid med ytterligare ett målspel under luppen. Italien is gonna be Italien, som man säger. Den store strategen Roberto Mancini har implementerat en klassisk azurblå stil på sin version av Gli Azzurri. Nations League var en formidabel färd för italienarna som gick obesegrade och vann gruppen framför Nederländerna. Insläppta mål på sex matcher? Två stycken. Och drygt ett framåt i snitt, sju totalt.

Nordirland kommer till Stadio Ennio Tardini med desto mer stukat självförtroende. Besökarna från det brittiska riket tar sig till skinkans rike efter att ha slutat som jumbo i sin NL-grupp där två fattiga pinnar kammades in totalt mot Norge, Rumänien samt Österrike. De rödvita tillämpade en försiktig approach på främmande territorium då, 2-4 i målskillnad på tre trippar.

Den azurblå ettan är alldeles för nedtryckt, precis som i Spaniens strid lockar det mer att blicka mot mållinorna i Parma än att jaga handikapp. Italiens sex senaste tävlingsmatcher har hållit sig på max två mål. Detsamma gäller fem av de senaste matcherna för Nordirlands del. Denna afton läs båda lagen köpa ett 1,2-0-resultat.

Spel: Under 2,5 mål @ 2,07

Tävling: VM-kval

Plats: Stadio Ennio Tardini

Tid: 20.45

TV: CMore

Sverige – Georgien: Sverige -1,5 @ 1,86

Sist men sannerligen inte minst, ursäkta greker, ska fabulösa Friends Arena stänga fotbollsbutiken. Sveriges lottning är relativt behaglig för Janne Andersson. Spanien blir en svår nöt att knäcka men därutöver är manegen krattad för svenskarna att knipa den andra åtråvärda platsen.

Att inleda med Georgien hemma och Kosovo borta kan knappast vår gode Jan klaga på. Marcus Bergs skada ser ut att hålla värmlänningen borta från startelvan, därmed lutar det åt att Janne formerar en svårstoppad duo längst fram i Zlatan “The Lionking” Ibrahimovic och flyfotade Alexander Isak.

Georgien bör inte bli mer än ett litet gupp på den blågula vägen mot tuffare uppgifter. Östeuropéerna har gått segerlösa i fem raka landskamper trots överkomliga motståndare som Estland, Armenien och Nordmakedonien. På resan till Friends Arena i Solna får de rödvita gästerna ställa in sig på ett nytt nederlag. Att Sverige vinner med minst två mål i Zlatans comeback förefaller förmånligt för såväl själen som plånboken.

Spel: Sverige -1,5 @ 1,86

Tävling: VM-kval

Plats: Friends Arena

Tid: 20.45

TV: CMore, Kanal 9, TV4

Läktarens trippel

Spanien – Grekland: Spanien vinner och håller nollan @ 1,66

Italien – Nordirland: Under 2,5 mål @ 2,07

Sverige – Georgien: Sverige -1,5 @ 1,86

Totalt odds: 6,39

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus