Speltips

Match/event
Dagens trippel - Fredag 26/3
Datum
26/03 - 2021
Matchstart
18:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.37
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 26/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 26 mars, 2021

Efter full sula på landslagsfronten under onsdagen och torsdagen är det dags för de största stjärnorna att vila tassarna under fredagen. Men ingen rast, ingen ro för oss spelvärdejägare som tar oss an klubblagsfotbollen. Irland och Nederländerna står på menyn.

Fredagens bästa speltips!

Spelstopp: 18.44

Dundalk – Finn Harps: Finn Harps(1) @ 2,59

I likhet med vår inhemska fotboll tillämpar Irland säsongsindelningen vår-höst så Premier Division är ytterst ung. Förra helgen avverkades premiäromgången i den irländska högstadivisionen när Dundalk plockade en pinne samtidigt som Finn Harps vevade in en trea.

Värföreningen på Oriel Park klev in på Showgrounds som favoriter i lördags men leveransen på det gröna schackbrädet motsvarade icke förväntningarna. Shane Keegans killar fick endast iväg ett skott mot mål när McEleneys bössa åtminstone räckte till en poäng. Nu väntar hårdnackat motstånd i form av Finn Harps.

Gästerna såg frejdiga ut i Ballybofey där Adam Foley fällde fjolårstvåan Bohemians. Dundalk har gått segerlösa i sina senaste sex tävlingsmatcher på eget gräs och väntas få svårt att leva upp till fredagens feta favoritkeps. Finn Harps plockade poäng på denna matta förra säsongen och får förtroendet till en favorit i repris. Notera att det är trevägsmarknaden som avses, spelet innebär alltså att gästerna ska plocka minst en pinne.

Spel: Finn Harps(1) @ 2,59

Tävling: Premier Division

Plats: Oriel Park

Tid: 18.45

TV:

Waterford – Sligo Rovers: Bortaseger @ 1,85

Är det någon individ som inte vill prata om premiäromgången i det irländska finrummet så är det Waterfords försvarare Cameron Evans. Den 20-årige walesaren som just lånats in från Swansea blev sanslöst olycksalig genom att göra mål i fel kasse när 0-0 tickat upp till 89 minuter.

Värdföreningen ska nu ställas mot sin tabellgranne från förra säsongen. Sligo Rovers kommer med gott gry till Regional Sports Centre efter en riktigt läcker insats i premiären mot tunga Dundalk. Jamaicanen Romeo Parkes kom raka vägen från MLS och fortsatte sitt målande när Sligo låg närmast segern i 1-1-premiären.

Flyfotade Parkes flankeras av stora snidare i form av Kenny och Figueira, den trion lär vålla stora problem även för Waterford och övriga manskap i Premier Division. Att döma av respektive prestation i premiären råder ingen om att Rovers favoritskap är befogat. Vi lägger alla ägg i den rödvita bortakorgen.

Spel: Bortaseger @ 1,85

Tävling: Premier Division

Plats: Regional Sports Centre 

Tid: 20.45

TV:

FC Eindhoven – TOP Oss: Båda lagen gör mål @ 1,54

Fredagens fotbollsbutik stängs nere i Nederländerna där säsongen gått desto längre. 29 omgångar har betats av i näst högsta serien när det ska stridas på Jan Louwers Stadion. Båda dessa herrskap i mittenbassängen kan lira avslappnat från och med nu då all dramatik är utom räckhåll.

TOP Oss har trots allt visat god moral senaste veckorna. Klaas Wels rödvitrandiga rävar följde upp 3-1-triumfen borta mot Dordrecht med att även avfärda Nijmegen hemmavid senast. 2-1 då signerades Stuy van den Herik på ett mäktigt vis med tanke på att Pique blev utvisad vid underläge.

FC Eindhoven fick sina fiskar varma i måndagens tripp till suveräna serieledarna i Cambuur men hemmavid brukar de blåvita visa helt andra takter. De senaste åtta motsvarande mötena mellan FC Eindhoven och TOP Oss har innehållit mål i båda ändar av banan. Att det rasslar hos båda herrskap i tulpanbutiken är det bästa sättet att fullborda dagens trippelbygge.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,54

Tävling: Eerste Divisie

Plats: Jan Louwers Stadion

Tid: 21.00

TV:

Läktarens trippel

Dundalk – Finn Harps: Finn Harps(1) @ 2,59

Waterford – Sligo Rovers: Bortaseger @ 1,85

FC Eindhoven – TOP Oss: Båda lagen gör mål @ 1,54

Totalt odds: 7,37

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus