Speltips

Match/event
Dagens trippel - Måndag 26/4
Datum
26/04 - 2021
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
5.55
Rygga Spelet
Dagens trippel

Dagens trippel 26/4 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 26 april, 2021

Idag är det Premier League, Allsvenskan och Serie A som står på agendan när vi har plockat fram dagens trippel. Det är flera viktiga matcher i de Europeiska ligorna, där vi är i  slutet på säsongerna. Vi har tagit tempen och hittat en grym trippel!

Leicester – Crystal Palace

Det är en ganska meningslös match för Crystal Palace som har säkrat nytt kontrakt och egentligen bara spelar för ära i dagsläget. För Leicester däremot så betyder denna matchen väldigt, väldigt mycket! De innehar fortfarande sin tredjeplats men det är väldigt trångt där bakom och efter två förluster på de sista två så har avståndet krympt ytterligare. 

Leicester, när allt stämmer är väldigt effektiva och kan döda en match snabbt om inte motståndet är redo. Crystal Palace har haft en något tungt period de senaste men har ändå mäktat med att göra mål i fyra raka matcher. Vårt spel på trippeln: Över 2,5 mål i matchen till oddset 1.93.

Lazio – Milan

Om vi pratade om matcher som betyder mycket för vissa lag i föregående match så är detta på en helt ny nivå. Milan har stadigt tappat mark för att säkra en CL-plats, delvis för att Zlatan har missat ett flertal matcher på slutet. De sitter just nu på 3:e-platsen på samma poäng som Juventus. Då har iofs Milan en match till godo men det är en tuff en. 

Lazio såg ut att tappa i kampen om EL och CL efter ett gäng förluster i mars med har sedan dess lyckats vinna 4 av 5 matcher. Matchen senast mot Napoli var ingen höjdare men Napoli är i väldigt fin form så det kom heller inte som någon direkt chock. Nu är det alltså ett formsvagt Milan som kommer på besök och det kommer att bli ett riktigt krig på planen. Vårt spel till trippeln: Båda lagen gör mål till oddset 1.59.

IFK Göteborg – Degerfors

Allsvenskan har, som alla vet precis dragit igång. VI är inne i den tredje omgången och nykomlingen Degerfors gästar IFK Göteborg. Det är två lag som har fått väldigt olika starter på serien. Göteborg har öppnat med en oavgjord och en seger medan Degerfors har två raka förluster. I Blåvitts senaste match såg de väldigt bra ut, detta mot ett starkt lag i AIK och de vann matchen ganska komfortabelt med 2-0. Nu är det alltså ett väldigt mycket svagare motstånd som kommer på besök och detta ska Göteborg ta hem. Det är dock alltid svårt att döma en nykomling. Men vi tror som sagt på blåvittseger och spelet vi lägger till som sista spel på trippeln är: IFK GÖteborg över 1,5 lagmål till oddset 1.81

Läktarens trippel

Leicester – Crystal Palace: Över 2,5 mål i matchen. Odds: 1.93
Lazio – Milan: Båda lagen gör mål. Odds: 1.59
IFK Göteborg – Degerfors: IFK Göteborg över 1,5 mål. Odds: 1.81

Totalodds för trippeln: 5.55

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus