Speltips

Match/event
Dagens trippel - Måndag 29/3
Datum
29/03 - 2021
Matchstart
18:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
5.72
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 29/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 29 mars, 2021

Den nya veckans möjligheter kommer innehålla båda landslagstips och fina rekar från de högsta ligorna i Europa. Vi mjukstartar dock med en måndagskväll då det ska förkovras i ett par andradivisioner. Destinationerna på första fotbollsresan är Spanien samt Nederländerna.

Måndagens bästa tips!

Spelstopp: 18.44

Dordrecht – Stv Telstar: Bortaseger @ 1,65

Eerste Divisie har nått fram till omgång 30 när åtta lag skapat ett försprång som ser ut att bli ointagligt under upploppet av säsongen. Stv Telstar befinner sig strax utanför de lukrativa placeringarna och fortsätter visa moral, förra helgen blev det triumf med 3-1 när de blåröda lirade hemma mot playoffplacerade Roda.

Herrefolket på Riwal Hoogwerkers Stadium är betydligt sämre bemedade, om man jämför med gästerna och alla andra utom jumbon Den Bosch. Dordrecht ligger näst sist i den nederländska andraligan och förra helgens insats borta mot G.A.Eagles var ännu ett bottennapp. 5-1 förlorade de rödvita med då och nu väntar ännu en uppsättning banemän.

Motsvarande möte förra säsongen slutade 3-2 till Stv Telstar. Höstens möte mellan dessa kombattanter i Velsen-Zuid slutade på samma sätt, 2-0-segern för de blåröda signerades Glynor Plet som nu har god form efter totalt 15 fullträffar. Dordrecht har läckt in 75 bollar redan, mot Plet och company blir det mer av den varan. 

Spel: Bortaseger @ 1,65

Tävling: Eerste Divisie

Plats: Riwal Hoogwerkers Stadium

Tid: 18.45

TV:

Den Bosch – Go Ahead Eagles: Bortaseger @ 1,60

Trippelbyggets andra hörnsten hämtas också från nederländska Eerste Divisie där två tidigare nämnda herrskap strålar samman. Den Bosch är som sagt ensamma om att vara sämre än Dordrecht, har man endast vunnit fyra matcher efter 29 omgångar så finns ingen annan plats än den som jumbo.

Go Ahead Eagles är 38 poäng rikare och har siktet inställt på en återkomst till finrummet. Mathias Ranégies gamla gäng har bara släppt in 19 bollar, ruggigt strongt i totalfotbollens hemland, därmed är Örnarna seriens starkaste defensiva lag. 5-1-segern senast mot Dordrecht ökade både mål- och poängkontot för bortalaget.

Go Ahead Eagles är ännu starkare borta än hemma. Örnarna har vunnit sju raka bortamatcher i ligaspelet, hållen nolla i sex av dessa är inte heller något som jumbon kan skoja bort. Gästerna har trippelt så många poäng som hemmalaget, en differens som knappast ljuger. GAE har vunnit två raka motsvarande möten, denna tvåa är ytterst trygg.

Spel: Bortaseger @ 1,60

Tävling: Eerste Divisie

Plats: De Vliert

Tid: 21.00

TV:

Fuenlabrada – Mallorca: Båda lagen gör mål @ 2,17

Iberiska halvön är platsen där fotbollsbutiken har sin stängning denna måndag. Agendan visar omgång 31 i Segunda División när mittenlaget Fuenlabrada har tio pinnar upp till playoff samt nästan lika många ner till gängen under nedflyttningsstrecket. Värdarna tillhör ligans mest stabila sällskap men 15(!) kryss har gjort att det blir svårt att nå någon topplacering.

Topplacering är något som Mallorca kan berätta mer om. Besökarna från semesterparadiset har lika många poäng som serieledande Espanyol, trots en match mindre spelad. Mallorca toppar bortatabellen men har två raka poängplock i ryggen samt en skadeskjuten trupp inför resan till Fernando Torres.

Försvararen Valjent saknas, likaså mittfältaren Ínigo Ruiz och skarpskytten Ndiaye. 1X2-marknaden ser instabil ut denna afton, istället lockar det generösa målspelet. Dessa lag möttes på denna arena så sent som i januari, i Copa del Rey, då hade båda lagen målat innan timmen var spelad. I höstmötet på Mallis var det aktuella kravet uppfyllt redan efter 20 minuter.

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,17

Tävling: Segunda División

Plats: Estadio Fernando Torres

Tid: 21.00

TV:

Läktarens trippel

Dordrecht – Stv Telstar: Bortaseger @ 1,65

Den Bosch – Go Ahead Eagles: Bortaseger @ 1,60

Fuenlabrada – Mallorca: Båda lagen gör mål @ 2,17

Totalt odds: 5,72

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus