Speltips

Match/event
Dagens trippel - Onsdag 31/3
Datum
31/03 - 2021
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.33
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 31/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips VM-kval
Joakim
Publicerad: 31 mars, 2021

Under lillelördagens afton ska de sista VM-kvalkamperna för detta landslagsuppehåll avgöras. I Sveriges grupp blir det intressant att se hur favoriten Spanien klarar sig när de tar emot Kosovo. Övriga matcher under luppen är Nordirland mot Bulgarien och England mot Polen.

Onsdagens bästa tips!

Spelstopp: 20.44

Spanien – Kosovo: Spanien -2,5 @ 2,01

Janne Andersson lär bänka sig framför sändningen från Sevilla för att se hur gamnackade Kosovo klarar sig mot gruppfavoriten Spanien som Sverige ska möta i både sommarens EM och i höstens VM-kval. Kosovo såg inte alls bra ut i helgen när Blågult manövrerade ut dem fullständigt i Pristina. Med bättre skärpa från Isak och Foppa hade 3-0 på tavlan kunnat bli större siffror.

Spaniens siffror under första VM-kvalveckan har varit ytterst förbryllande. 1-1 hemma mot Grekland var inget vidare och 2-1-segern mot Georgien var faktiskt ännu sämre sett ur ett spelmässigt perspektiv. Luis Enrique fick svettas ymnigt i öst för att La Roja skulle kunna fixa tre poäng på rödvitt gräs när Dani Olmo frälste på stopptid.

Att Spanien inte ska studsa tillbaka och segra med tydlig marginal mot kassa Kosovo vore en ännu större skräll än det strul som skedde mot grekerna och georgierna. La Roja gjorde rent hus hemmavid i både EM-kvalet och Nations League. 3-0 mot Sverige, 4-0 mot Ukraina, 5-0 mot Rumänien, 6-0 mot Tyskland(!). Minst tre kulor ska skilja mot dessa gamnackade gäster från Balkan.

Spel: Spanien -2,5 @ 2,01

Tävling: VM-kval

Plats: Estádio La Cartuja de Sevilla

Tid: 20.45

TV: CMore

Nordirland – Bulgarien: Hemmaseger @ 1,93

Desto jämnare bör drabbningen bli i Belfast även om värdnationens favoritskap ter sig tämligen befogat. Nordirland svarade för en helt okej VM-kvalpremiär nere i den italienska stöveln där Gli Azzurri vann planenligt medan britterna ändå bjöd upp bra med följden att målchanserna slutade 12-10.

Nu ska Ian Baraclough och hans adepter ställas inför en betydligt mer beskedlig motståndare hemma på Windsor Park. Bulgarien har hunnit avverka två stycken kvalkamper och trots hemmaplan i båda dessa drog de dött. Som en jämförelse slutade mötet mellan Yasen Petrovs pojkar och italienarna 3-22 i målchanser.

Bulgarerna är duktigt på dekis, endast VM 94-nostalgiker kan tro att gästerna ska ha någonting i det kommande världsmästerskapet att göra. I Nations League slutade Bulgarien sist i gruppen med Finland, Wales och Irland, Petrovs pojkar vann inte en enda match. I föregående VM-kval vann Nordirland alla hemmamatcher utom den mot Tyskland.

Spel: Hemmaseger @ 1,93

Tävling: VM-kval

Plats: Windsor Park

Tid: 20.45

TV: CMore

England – Polen: Polen +1,5 @ 1,89

I kvällens sista kamp riktar vi blickarna mot anrika Wembley Stadium i The Big Smoke. På tal om målchanser så vann Polen den statistiken med 26-1 när Andorra fick sina fiskar varma i Warszawa. De rödvita besökarna i London gjorde även tre mål mot Ungern på bortaplan i premiären, då släppte samtidigt Szczesny in lika många.

England har ingenting emot att tala om målchanser, 31-1 mot San Marino var särskilt härligt för Dominic Calvert-Lewin som hittade nätet två gånger om då 5-0 ristades in. 2-0 borta mot Albanien i söndags signerades Harry Kane och var inte heller illa för Gareth Southgates lejon som dock kommer stöta på tuffare motstånd nu. England har gått på flera minor i närtid, under EM-kvalet var britterna illa ute hemma mot Kosovo och i Nations League blev det hemmatorsk mot Danmark.

Polen är ett stabilt lag som de senaste åren plockat poäng i både Italien och i Portugal. Att Lewandowski saknas nu är givetvis ett rejält avbräck men den biten är inprisad i oddset och de rödvita gästerna har gott om klass i övrigt. Piatek, Jozwiak, Swiderski och Milik vet var buren är belägen. Någon promenadseger blir det inte för The Three Lions som ska vara fullkomligt nöjda om de ror hem en uddamålsviktoria.

Spel: Polen +1,5 @ 1,89

Tävling: VM-kval

Plats: Wembley Stadium

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Fotboll

Läktarens trippel

Spanien – Kosovo: Spanien -2,5 @ 2,01

Nordirland – Bulgarien: Hemmaseger @ 1,93

England – Polen: Polen +1,5 @ 1,89

Totalt odds: 7,33

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus