Speltips

Match/event
Dagens trippel - Torsdag 4/2
Datum
04/02 - 2021
Matchstart
19:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.23
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 4/2 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 4 februari, 2021

Derbi della Mourinho! “The Special One” har varit runt i ett gäng engelska toppklubbar men mest förknippad är portugisen med sin tid i Chelsea. Nu ska José ta emot The Blues på Tottenham Hotspur Stadium i ett sprakande PL-möte. Danmark och Spanien är övriga stopp på vägen mot fullbordad trippel.

Londonderby på trippeltipset!

Spelstopp: 19.59

FC Nordsjälland – Bröndby: Över 2,5 mål @ 1,64

Torsdagens afton tar sin början på andra sidan sundet där världens bästa handbollsland haft lång semester från den inhemska fotbollen. 13 omgångar hade betats av inför julfirandet som sedan följdes av nyårsfirande samt ytterligare en dryg månad av kontemplation samt förberedelser inför säsongens andra halva.

FC Nordsjälland har i första hand ägnat mellansäsongen åt att träna anfallsspel. De Ghanainfluerade värdarna på Right to Dream Park har vunnit samtliga träningsmatcher i januari och under dessa fyra tillställningar smällt in 14 strutar. FCN har dessvärre inte varit lika lyckosamma i Superligan där Flemming Pedersen pojkar återfinns på den nedre halvan.

Bröndby ligger på andra plats inför omstarten, viktigaste med det är att de blågula har distanserat antagonisten FC Köpenhamn. Niels Frederiksen har ett trumfkort i underbarnet Jesper Lindström som toppar både poäng- och skytteliga i det danska finrummet. Säsongens första möte mellan Bröndby och Nordsjälland slutade 3-2 till de blågula sedan Lindström överskuggats av västgöten Simon Hedlund. Fyra av de senaste fem inbördes har innehållit minst tre kassar.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,64

Tävling: Superligan

Plats: Right to Dream Park

Tid: 20.00

TV: Viaplay

Real Betis – Athletic Bilbao: Över 2,5 mål @ 2,07

Sevilla är nästa hållplats på torsdagens tripp och här står Copa del Rey på agendan. Vägen till kvartsfinalen har innehållit skilda vägar med tanke på respektive motstånd. Real Betis kraftmätning med Real Betis krävde förlängning medan Athletic Bilbao manövrerade ut mindre bemedlade Alcoyano från Segunda Division B.

Båda dessa klubbar återfinns i Primera División till vardags där cirkus 20 omgångar avverkats. Real Betis skuggar lagen på Europaplats med sex poäng ner till Athletic Bilbao, till protokollet skall föras att de gästande baskerna har en match mindre spelad. Båda lagen har fin form inför denna cupkvartsfinal.

Athletic Bilbao förlorade visserligen med 2-1 senast mot Barcelona men innan dess vann baskerna Supercupen efter storslagna segrar mot både Barca och Real Madrid. Real Betis viktoria mot Osasuna i helgen var de grönvitas åttonde raka tävlingsmatch utan nederlag. Höstens ligamöte slutad 4-0 till Club Athletic. De senaste två säsongernas seriestrider här i Sevilla har slutat 2-2 respektive 3-2 till de grönvita.

Spel: Över 2,5 mål @ 2,07

Tävling: Copa del Rey

Plats: Estadio Benito Villamarín

Tid: 21.00

TV: Aftonbladet TV

Tottenham – Chelsea: Bortaseger @ 2,13

Äntligen är vi framme vid Derbi della Mourinho! Den store strategen från Iberiska halvön må vara luttrad efter alla möten med gamla arbetsgivare men Londonderbyt är alltid något alldeles extra. Det värsta för Tottenham och Mourinho är att lagkaptenen tillika anfallsesset Harry Kane fått båda anklarna vingklippta och saknas när han hade behövts som mest.

Chelsea har också varit i avsaknad av anfallsess med tanke på att sommarens alla miljardvärvningar underpresterat å det grövsta. The Blues har ändå hankat sig fram genom att fördela målskyttet på fler gubbar, i helgens triumf mot Burnley var det Azpilicueta samt Alonso som agerade segerorganisatörer.

Thomas Tuchel har fått en förtroendeingivande start som styrman i Chelsea och de blåklädda tågar in på liljevitt territorium som befogade favoriter. De senaste sex inbördes mötena bär facit 0-2-4 och den trenden lär utökas. Spurs har dubbla förluster i bagaget efter besöket hos Brighton och utan kapten Kane har inte Mourinho mycket att be för.

Spel: Bortaseger @ 2,13

Tävling: Premier League

Plats: Tottenham Hotspur Stadium

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Läktarens trippel

FC Nordsjälland – Bröndby: Över 2,5 mål @ 1,64

Real Betis – Athletic Bilbao: Över 2,5 mål @ 2,07

Tottenham – Chelsea: Bortaseger @ 2,13

Totalt odds: 7,23

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus