Speltips

Match/event
Dagens trippel - Torsdag 4/3
Datum
04/03 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.17
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 4/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 4 mars, 2021

Det är Premier League som står på agendan för hela pengen när vi blickar mot onsdagens vassaste trippel. Craven Cottage och The Hawthorns i all ära men flest lystna ögon lär vila på Anfield där Jürgen Klopp ska mäta svärd med sin landsman Thomas Tuchel.

Onsdagens PL-tips!

Spelstopp: 18.59

Fulham – Tottenham: Fulham +0,5 @ 1,89

Sent ska syndaren vakna, säger Scott Parker. Den gamle mittfältsgnuggaren har varit uträknad men rest sig på nio med sitt Fulham som ser ut att gräva sig upp ur Premier Leagues bottenträsk. The Cottagers har bara tre pinnar upp till rätt sida av giljotinen efter poängplock i sju av sina senaste åtta matcher.

Tottenham har gjort omvänd resa längs säsongens gång. José Mourinhos adepter tycks ha kroknat när vintern lackat mot vår, i synnerhet på bortabana. 4-0 hemma mot Burnley i all ära men det såg inget vidare ut för Spurs i bortaderbyt mot West Ham där de liljevita fick bita i det sura 2-1-äpplet.

Vid höstens Londonderby då Fulham besökte Tottenham Hotspur Stadium slutade striden oavgjort, fullt rättvist med jämnt skägg i statistiken. Spurs har nu endast vunnit en av sina senaste fem tävlingsmatcher på bortaplan. Fulhams fina svit innehåller både poäng i derbyt mot West Ham och triumf mot Everton.

Spel: Fulham +0,5 @ 1,89

Tävling: Premier League

Plats: Tottenham Hotspur Stadium

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

West Bromwich – Everton: Bortaseger @ 1,91

Fulhams tabellgranne West Bromwich har en desto dunklare tillvaro nere i finrummets gyttja. Big Sams boys agerar nästjumbo när Premier League avverkat 26 omgångar, nio pinnar till Newcastle/Brighton blir tufft att knapra ikapp. The Baggies har blott vunnit en hemmamatch på vinterns åtta försök.

Everton befinner sig på en helt annan plats i näringskedjan. The Toffees har 43 pinnar på sitt konto efter sina 25 duster, således snittar de blåklädda besökarna en dryg pinne mer per runda. Don Carlos kompani slog Liverpool på Anfield och tillhör seriens bästa bortalag med facit 8-2-2 i denna spelform.

West Bromwichs prestation mot Brighton senast förtjänade på intet vis full pott. 30-70 i innehav, 6-15 i målchanser och dubbla straffmissar räddade nästjumbons skinn. Big Sams boys står trots det rånet noterade för den usla hemmaraden 2-4-7 och har inte mycket att be för när Ancelottis armé kommer farande. 

Spel: Bortaseger @ 1,91

Tävling: Premier League

Plats: The Hawthorns

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Liverpool – Chelsea: Chelsea +0,5 @ 1,71

När man talar om Anfield är det den mest anrika av arenor som avrundar onsdagskvällen. Liverpool åkte som sagt på däng i derbyt och dessa nederlag börjar dessvärre bli en vana för Jürgen Klopps gäng. När säsongen går in på upploppet befinner sig regerande mästarna utanför Topp 5, en monumental missräkning.

Skadorna har givetvis en stor del i att Klopps kompani klappat ihop men hungern är också ett frågetecken, plus publikfaktorn som tillkommit genom coronaviruset. Sedan julafton har sex tillställningar arrangerats på Anfield, Liverpool har inte gått segrande från någon av dessa. Fyra raka förluster finns noterade trots besök av beskedliga lag som Burnley och Brighton.

Chelseas mående är direkt motsatt jämfört med värdföreningen. The Blues var uddlösa under Frank Lampard men Thomas Tuchel har lyft Londonlaget både en och tre nivåer. Tio raka tävlingsmatcher utan torsk är facit för de blåklädda som klivit förbi Liverpool i tabellen. Efter segern mot Atlético Madrid och krysset med mersmak mot United ska inte Chelsea gå på någon mina mot dagens skadeskjutna Pool.

Spel: Chelsea +0,5 @ 1,71

Tävling: Premier League

Plats: Anfield

Tid: 21.15

TV: Viaplay

Läktarens trippel

Fulham – Tottenham: Fulham +0,5 @ 1,89

West Bromwich – Everton: Bortaseger @ 1,91

Liverpool – Chelsea: Chelsea +0,5 @ 1,71

Totalt odds: 6,17

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus