Speltips

Match/event
Dagens trippel - Måndag 4/1
Datum
04/01 - 2021
Matchstart
18:29
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
9.57
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 4/1 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 4 januari, 2021

Veckans första dag kan vara trög ibland men nu har vi en tröstande trippel som ligger och väntar på att liras. På den Iberiska halvön går två intressanta tillställningar av stapeln innan vi avrundar aftonen med ett själsligt derby i Premier League.

Måltrippel till måndagen!

Spelstopp: 18.29

Girona – Sabadell FC: Under 2,5 mål @ 1,46

Första uppgörelsen i det spanska riket avhandlar näst högsta serien. Segunda División har nått fram till omgång 20 när topptippade Girona ger sig i kast med en kallsvettig nykomling. Sabadell FC har som väntat haft det tufft i sin nya miljö, formen är trots det ganska god med sju pinnar på de senaste tre rundorna.

För en dryg månad sedan var Sabadell dessutom på Kanarieöarna och fällde krokben på Tenerife så det blir ingen promenad i parken för Girona under måndagen. Tio pinnar rikare är värdföreningen jämfört med SFC, att Cristhian Stuani fått blött krut i bössan är en stor del i förklaringen till att Girona har minus i målskillnaden.

Fjolårets höga nivå med Stuanis målbombande är ett minne blott och betyder att katalanerna fått lägga större möda på defensiven. Faktum är att Girona är hela Segundans mest målsnåla lag med ett totalsnitt på en och en halv boll per tillställning. Sabadell har fyra raka matcher som hållit underspelets nivå, här finns således föga att tveka på.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,46

Tävling: Segunda Divisiön

Plats: Estadi Montilivi

Tid: 18.30

TV:

Valencia – Cádiz: Cádiz Under 0,5 mål @ 2,41

Över till Spaniens högsta serie där vi inte heller ser några fyrverkerier framför oss. Med nederländske burväktaren Jasper Cillessen i rehabrummet, samtidigt som anfallsduon Jason/Guedes är avstängd, tvingas Valencia laborera en hel del jämfört med önskad startelva.

De så kallade Fladdermössen har inte svävat särskilt högt denna säsong, valencianerna befinner sig på nedflyttningsplats med ett snitt på färre än en erövrad pinne per omgång. På eget gräs har det åtminstone gått okej för de gulröda hemmagubbarna som här plockat poäng i fem av sju fighter.

Nykomlingen Cádiz är en minst lika stor nedflyttningskandidat som Valencia och brukar trivas illa på mäktiga Mestalla. 4-0 slutade senaste motsvarande möte som visserligen skedde för nio år sedan. Dagens Cádiz är dock inte bättre än dåtidens när det gäller att producera baljor. Över fyra ligamatcher, totalt 387 minuter, har gått sedan senast ed blågula målade. Att den svaga sviten förlängs betalar bättre än det borde.

Spel: Cádiz Under 0,5 mål @ 2,41

Tävling: Primera División

Plats: Mestalla

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Southampton – Liverpool: Southampton Under 0,5 mål @ 2,72

Sist och sannerligen inte minst ska Premier Leagues serieledare besöka sina själsliga småbröder. Många gubbar har gått mellan dessa föreningar i modern tid, exempelvis Mané och Van Dijk från Southampton till Liverpool medan värdarnas vassaste ess Danny Ings vandrat motsatt väg.

Liverpool är inte bara regerande mästare, de toppar dessutom serien vid årsskiftet trots att skadorna stått som spön i backen utanför Anfield. Van Dijk, Gomez, Matip, Keita och Jota är inte precis några dussinlirare som saknas. Med långtidsskadorna på de två förstnämnda i åtanke är arbetet än mer imponerande från Jürgen och gänget.

The Reds har två raka nollor på bortabana, först den sanslösa 7-0-förnedringen mot Palace och senast det mållösa mötet med Newcastle. Southampton har i sin tur tre raka matcher utan nätrassel, trots beskedligt motstånd i form av Fulham respektive West Ham. 4-0 vann Liverpool med i senaste brödramötet och en ny nolla för Alisson är nära förestående.

Spel: Southampton Under 0,5 mål @ 2,72

Tävling: Premier League

Plats: St. Mary’s Stadium

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Xtra

Trippeln

Girona – Sabadell FC: Under 2,5 mål @ 1,46

Valencia – Cádiz: Cádiz Under 0,5 mål @ 2,41

Southampton – Liverpool: Southampton Under 0,5 mål @ 2,72

Totalt odds: 9,57

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus