Speltips

Match/event
Dagens trippel - Lördag 6/2
Datum
05/02 - 2021
Matchstart
17:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.49
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 6/2 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 5 februari, 2021

Denna helg är godispåsen fylld med sydländska sötsaker. När lördagens starkaste trippel karvas fram faller valet på två strider från italienska Serie A samt en kvällskaramell från spanska Primera División. Målspel är ett tema för aftonen.

Sydländsk lördagstrippel!

Spelstopp: 17.59

Juventus – Roma: Över 3,5 mål @ 2,36

Pang på lördagens största tårtbit som serveras på Allianz Stadium i Turin. Det finns fina förutsättningar för den som vill se många mål med tanke på hur det brukar se ut när dessa dignitärer drabbar samman. Höstens möte på Stadio Olimpico blev ett tvåkejsarslag mellan Veretout och Ronaldo som satte dubbla strutar vardera i 2-2-kriget.

Juventus har inte riktigt levt upp till de högt ställda förväntningarna. Nio raka titlar är onekligen inte fulländat, Andrea Pirlo och hans svartvita damer vill fullborda det tvåsiffriga svepet av Scudettos. Formfrågan talar för att Juve kan knappa in på Milan och övriga ovanför, fem raka tävlingsmatcher är ett faktum efter semifinalsegern i Coppa Italia mot Inter.

En viss Ronaldo satte återigen dubbla strutar när Juventus hissade segerflagg på Stadio Giuseppe Meazza. Portugisen erbjuder målgaranti och detsamma gäller Henrikh Mkhitaryan. Armeniern är den ende som håller jämna steg med Ronaldo i poängligan, nio baljor ackompanjeras av åtta framspelningar. Roma är det klart mest målglada gänget i Serie A med 77 mål på 20 omgångar, ett snitt som lever upp till lördagens förväntningar.

Spel: Över 3,5 mål @ 2,36

Tävling: Serie A

Plats: Allianz Stadium

Tid: 18.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Genoa – Napoli: Bortaseger @ 1,68

Kvällens andra italienska kamp bör inte bli riktigt lika målrik, åtminstone kommer inte Genoa bidra till den saken. 22 mål på 20 framträdanden gör att de blåröda värdarna tillhör de klenaste inom denna kategori. Mot Crotone ökades åtminstone skörden när Destro lotsade Genoa till en 3-0-triumf.

Nu bör det bli hårdare bud för Destro och company som har hemska minnen från höstens besök i Neapel. 6-0 vann Napoli med när Lozano och Mertens skojade friskt på Stadio Diego Armando Maradona. Gennaro Gattusos grabbar har nästan dubbelt så många poäng som Genoa inför lördagens utflykt.

De himmelsblå ankommer till Stadio Luigi Ferraris med ljuva minnen från de senaste årens motsvarande möten. Tre raka himmelsblå trepoängare finns noterade på denna blåröda matta där inte napolitanarna torskat sedan 2012. När Lozano och Mertens virvlar fram får Destro finna sig i att spela andrafiolen.

Spel: Bortaseger @ 1,68

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Luigi Ferraris

Tid: 20.45

TV: CMore

Sevilla – Getafe: Getafe Under 0,5 mål @ 1,89

Fotbollskvällen går i mål på spansk mark där toppen välkomnar mitten till Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Sevilla går mot en ny höst i Champions League tack vare sin solida defensiv, Lopeteguis lag har släppt in näst minst antal mål av samtliga i Primera División, endast trumfade av seriesuveränen från Madrid.

Getafe har inte imponerat denna säsong, särskilt inte vad gäller leveransen på främmande territorium. Blott två triumfer finns noterade i bortaspelet av El Geta som sedan årsskiftet både åkt ur Copa del Rey mot lilla Cordoba samt åkt på en 5-1-smäll mot Athletic Bilbao i Baskien.

Lopetegui lär slicka sig om läpparna inför lördagens uppgift som passar ypperligt för den forne förbundskaptenens solida spel. Seriens näst bästa defensiv tar emot en av ligans allra trubbigaste offensiver. Sevilla har hållit nollan i tre raka matcher mot Getafe, ingenting talar för något annat denna lördagsafton.

Spel: Getafe Under 0,5 mål @ 1,89

Tävling: Primera División

Plats: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Läktarens trippel

Juventus – Roma: Över 3,5 mål @ 2,36

Genoa – Napoli: Bortaseger @ 1,68

Sevilla – Getafe: Getafe Under 0,5 mål @ 1,89

Totalt odds: 7,49

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus