Speltips

Match/event
Dagens trippel - Onsdag 6/1
Datum
06/01 - 2021
Matchstart
14:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
7.99
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 6/1 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 5 januari, 2021

Trettondagen kommer lastad med full omgång nere i den italienska stöveln. Cirkus 15 omgångar är lagda till handlingarna i Serie A när flera av de stora elefanterna tillskrivs för stort favoritskap under onsdagen. Elefantmötet mellan Milan och Juventus är den största juvelen.

Italienskt onsdagslir!

Spelstopp: 14.59

Lazio – Fiorentina: Fiorentina +0,5 @ 2,03

Den eviga staden inleder eftermiddagens fotbollsresa med ett möte i tabellens mitt. Lazio har sju poängs övertag gentemot Fiorentina och har en stor favoritkeps på sig denna trettondag. Örnarna har gått ner sig betänkligt under vintern, blott en av de senaste sex tävlingsmatcherna har slutat med vinst för Lazio.


Fiorentina har haft omvänd utveckling jämfört med hemmalaget. Sällskapet från Florens kommer till huvudstaden med blott ett nederlag på sina senaste sex omgångar. Viola har två raka hållna nollor i bagageluckan, senaste utflykten ledde till en majestätisk fjäder i den lila hatten då Juventus slaktades i Turin med hela 3-0.

Oddsen är skeva med tanke på respektive formkurva i allmänhet och med tanke på att Lazios hemmaspel i synnerhet. Immobile och company ligger betydligt högre i bortatabellen än hemmaditon, endast två av sju matcher på Olimpico har slutat med vinst för de blåvita. Efter Fiorentinas suveräna insats borta mot Juventus måste vi rygga nytt lila poängplock.

Spel: Fiorentina +0,5 @ 2,03

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Olimpico

Tid: 15.00

TV: CMore, CMore Live

Napoli – Spezia Calcio: Spezia Calcio +1,5 @ 2,40

Två lag med tvetydig form tar över taktpinnen när vi lägger ankare i Neapel. Napoli vann äntligen i helgen när resan till Sardinien slutade med en 4-1-viktoria mot Cagliari då polacken Zielinski visade framfötterna. Gennaro Gattusos grabbar hade dessförinnan endast erövrat en pinne på de senaste tre rundorna.

Spezia Calcio åkte på ännu ett nederlag i söndags när Chabot tappade huvudet och visades ut innan Hellas Verona kunde sätta matchens enda mål. Nykomlingen har som väntat haft svårt att hävda sig i finrummet, en tröst är ändå att endast målskillnad skiljer gästerna från Torino ovanför giljotinen.

Napoli saknar snidarna Mertens och Osimhen men det vägs upp av Spezia som har ett helt koppel av gubbar frånvarande. Anmärkningsvärt är att gästerna presterat bättre borta än hemma, Spezia har faktiskt plockat poäng i lejonparten av kamperna på resande tass. Senaste bortamatchen slutade med uddamålsförlust mot Inter och med den aktuella handikapplinan tar vi höjd för samma scenario på Maradonas stadion. Spezias tabellgranne Torino bärgade 1-1 här senast Neapel arrangerade en seriestrid.

Spel: Spezia Calcio +1,5 @ 2,40

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Diego Armando Maradona

Tid: 18.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Milan – Juventus: Milan +0,5 @ 1,64

Sist och störst är givetvis gigantmötet i modemeckat. Zlatan Ibrahimovic är äntligen åter i träning med Milan och kanske, kanske kan skåningen göra comeback i Derbi della Ibra. Oavsett så har Milan visat att de förtjänar sin serieledning, 11-4-0 är en fenomenal resultatrad för Stefano Piolis pojkar som planenligt besegrade Benevento i helgen.


Juventus vann zebraderbyt mot Udinese i söndags hemma i Turin men har inte rosat marknaden under säsongen. Poängtapp borta mot svaga gäng som Benevento och Crotone anstår inte mesta mästarna. Cristiano Ronaldo har passerat Zlatan i skytteligan när Milans härförare gått skadad, portugisen är dock ensam om att imponera hos de svartvita gästerna.

Att “Den gamla damen” kommer till San Siro och målas upp som favoriter känns ytterst ifrågasättningsbart. Ronaldo och hans kumpaner har tappat poäng i lejonparten av sina bortamatcher i Serie A denna säsong. Milan vann motsvarande möte med 4-2 förra säsongen och ska ha pangchans att fortsätta sin förlustfria svit under onsdagen oavsett Zlatans inblandning.

Spel: Milan +0,5 @ 1,64

Tävling: Serie A

Plats: San Siro

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Lazio – Fiorentina: Fiorentina +0,5 @ 2,03

Napoli – Spezia Calcio: Spezia Calcio +1,5 @ 2,40

Milan – Juventus: Milan +0,5 @ 1,64

Totalt odds: 7,99

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus