Speltips

Match/event
Dagens trippel - Lördag 9/1
Datum
09/01 - 2021
Matchstart
15:29
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.26
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 9/1 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 8 januari, 2021

Tysklands högsta serie har haft jul- och nyårsledigt. Nu är karpen och knödeln bortdukad till förmån för den sedvanliga Bundesliga-bollen. Berlin, Leverkusen samt Gelsenkirchen är hållplatser på eftermiddagens resa som ska mynna ut i kassaklirr.

Lörrdagstrippel i Tyskland!

Spelstopp: 15.29

Bayer Leverkusen – Werder Bremen: Bayer Leverkusen -1,5 @ 2,28

När 14 omgångar är avverkade i Tysklands högsta serie återfinns Bayer Leverkusen på tredje plats medan Werder Bremen ligger femma från slutet. Kusarna tappade en smula orättvist sin ledning borta mot Eintracht Frankfurt men på eget gräs har värdarna varit pålitliga oavsett om det gällt ligaliret eller Europaspelet.

Werder Bremen har inte levt upp till förväntningarna. Den här säsongen heller. Skör var tråden förra säsongen, milt uttryckt, nu kanske det kokta fläsket kommer stekas. Ludwig Augustinsson och hans kamrater blev näbbdragna hemma mot Union Berlin senast, det var femte torsken på de senaste sex ligastriderna.

Bayer Leverkusens senaste tio tävlingsmatcher på BayArena bär facit 7-2-1 där endast Bayern München lyckades komma undan med en uddamålsseger. Fem av de sju vinsterna har innehållit minst två bollars marginal. När Kusen besökte Werder i Bremen senast slutade bataljen 4-1 till Demirbay och company.

Spel: Bayer Leverkusen -1,5 @ 2,28

Tävling: Bundesliga

Plats: BayArena

Tid: 15.30

TV: Viaplay

Schalke – Hoffenheim: Hoffenheim -0,5 @ 1,75

Två blåvita manskap ska göra upp om skörden i Gelsenkirchen. Hoffenheim ligger på plats 13 efter 14 rundor med sina 15 pinnar. Gästerna anländer till Veltins Arena efter ett nederlag hemma mot Freiburg där 71 procent av bollinnehavet hjälpte föga. Senaste utflykten gick desto bättre, då lade Hoffenheim ner Mönchengladbach på rygg tack vare firma Kramaric/Sessegnon.

Schalke fick däng med 3-0 mot Hertha i Berlin och det var på intet vis någon överraskning. Die Knappen har gått från oklarhet till oklarhet under hösten och vintern, jumbon är ensamma i det tyska finrummet om att ännu inte ha smakat på segerns sötma. Åtta mål framåt är sämst i klassen, 39 insläppta ska vi inte ens tala om.

Hoffenheim har 2-2-0 på de senaste fyra inbördes uppgörelserna med Schalke. Nu när grabbarna i Gelsenkirchen är sämre än på länge kan mycket väl 2019 års resultat på denna matta repriseras, då vann boysen från Baden-Württemburg med 5-2. Efter att ha slagit Gladbach borta på senaste trippen ska det inte vara några problem att avfärda den segerlösa jumbon.

Spel: Hoffenheim -0,5 @ 1,75

Tävling: Bundesliga

Plats: Veltins Arena

Tid: 15.30

TV: Viaplay

Union Berlin – Wolfsburg: Union Berlin +0,5 @ 1,57

Europas kulturhuvudstad tar trippeln i mål med ett möte mellan tabellgrannar på den övre halvan av Tysklands högsta liga. Wolfsburg ligger snäppet bakom hemmalaget efter att ha gått obesegrade i hemmaborgen, bortaspelet är desto sämre med blott en viktoria på sju stycken utflykter.

Union Berlin har gjort en suverän säsong och har endast en pinne upp till Dortmund på Champions League-plats i nuläget. Herrarna från huvudstaden är i likhet med gästerna ruggigt mustiga att möta på eget gräs, Augsburg skrällde här i premiären men sedan dess har de rödvita gått obesegrade i ligaliret.

Dortmund var senaste gäng till rakning i Berlin, 2-1 vann Unionen med när Friedrich fixade spiken i den gulsvarta kistan. Innan dess var mästarmonstren från München här och fick nöja sig med en pinne. 2-2 slutade det förra säsongen när Wolfsburg var här och vargflocken får åter nöja sig med max en poäng.

Spel: Union Berlin +0,5 @ 1,57

Tävling: Bundesliga

Plats: Stadion An de Alten Försterei

Tid: 15.30

TV: Viaplay

Läktarens trippel

Bayer Leverkusen – Werder Bremen: Bayer Leverkusen -1,5 @ 2,28

Schalke – Hoffenheim: Hoffenheim -0,5 @ 1,75

Union Berlin – Wolfsburg: Union Berlin +0,5 @ 1,57

Totalt odds: 6,26

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus