Speltips

Match/event
Buffalo Bills - Denver Broncos
Datum
19/12 - 2020
Matchstart
22:30
Spelbolag
Spel
Bills -5.5 & C.Beasly gör TD
Odds
1.98 / 2.80
Rygga Spelet
Speltips NFL

Denver Broncos vs Buffalo Bills

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 19 december, 2020

Det är över en vecka sedan som det kom ett speltips till NFL! Nu spelas det matcher nästan varje dag, detta endast för att det är juletider och fotbollen spelas alltid på amerikanska högtider. De kör två matcher denna lördag som en liten ”uppvärmning” till söndagen. Sedan kör de även nästa fredag. Detta är självklart utöver de vanliga söndagarna, måndagarna och torsdagarna. Sist ett speltips kom upp var på Rams förra torsdagen där de fullständigt krossade och gav oss över 5units+!

Bills med en otrolig seger över Steelers!

Det var ett riktigt snöoväder i Buffalo när de under söndagsnatten svensk tid tog emot Pittsburgh Steelers som precis åkt på sin första förlust. Ett väder som båda lagen är väldigt vana med, trots detta var det en EXTREMT långsam start. Detta är till viss del för att båda lagens springspel är relativt dåliga och de förlitar sig mer på att sina QB’s passar bollen. Efter att det i första halvan blivit 10(!) punts, två interceptions, en fumble och två poänggörande drives gick matchen in i halvtidsvila med ställningen 9-7 i Buffalos favör.

I andra halvan steppade de dock upp ordentligt och Josh Allen passade till sina receivers mycket bättre och fick direkt in två touchdowns till och gick då upp i ledning 23-7, en ledning som Pittsburgh aldrig lyckade ta sig nära. Matchen slutade relativt snabbt och båda lagen fick yterligare en touchdown, men efter att Bills tagit av totalt 13minuter av 15 i fjärde kvarten, hade inte Steelers en chans och de fick sin andra raka förlust.

Broncos vann ett jämnt möte emot Panthers

Även denna matchen började väldigt långsamt men efter en punt-return för Broncos började poängen rulla in! Broncos hade ledningen större delen utav matchen allt efter att de tog ledningen med 19-7. Broncos lyckades göra en hel del poäng denna matchen, mycket tack vare att Carolinas defensiv helt och hållet tappade det och stoppade knappt någonting i andra halvan. En sen touchdown för Carolina gjorde att slutresultatet ser mycket närmare ut än vad matchen faktiskt var!

Drew Lock kastade totalt 27pass varav 21 var kompletta samtidigt som Lindsay och Gordon sprang för 100yards. Ifall de ska ha en CHANS emot Buffalo Bills som sliter hårt för att få det bästa seedet möjligt i sin conference

Dagens speltips

Det jag tror väldigt starkt på i denna matchen är att Buffalo ENKELT städar av Denver och väljer då att spela på att Buffalo Bills vinner med handicap -5.5 till oddset 1.98 hos Betsson (3units)

Utöver det så har Josh Allen, trots fruktansvärt dåliga väderförhållanden, passat väldigt bra! Denna lördag kommer det även vara det ”bästa” fotbollsvädret för en passande QB som Josh Allen haft på länge, och därför tror jag att han kommer att passa en hel del. Han har en favoritreceiver på långa bollar och jag väljer att spela på honom: Cole Beasly gör minst en TD i matchen till oddset 2.80 hos Betsson (1unit)

Denver Broncos hade i början av säsongen väldigt tuffa motståndare och förlorade jämna matcher emot Pittsburgh samt Tennessse, men efter det har det gått långsamt neråt och på senaste tiden har de bland annat förlorat emot Saints med sin backup QB med 31-3. Deras defensiv är heller inte överdrivet bra eller dåligt utan ligger på 15e plats, något som Josh Allen, som ligger på fjärdeplats i passningsrating med sitt offensiv, utan tvekan kommer att utnyttja.

Lycka till med era spel!

/ David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x