Speltips

Match/event
Detroit - Anaheim - 31/1
Datum
01/02 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
1,83
Rygga Spelet
Speltips NHL

Detroit – Anaheim – 31/1

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 31 januari, 2022

Veckan inleds med fem härliga NHL-fajter. Vi synar en lite extra!

Ihåligt försvar

Detroit startade säsongen bra och låg faktiskt länge på en slutspelsplats. Den formen har dock blåst bort helt. Inför nattens match är man hela nio poäng ifrån den åttonde- och sista slutspelsplatsen med tre matcher fler spelade än åttan Boston. Slutspelståget går nog snart.

Formen är inget vidare då det bara blivit en vinst under de fem senaste matcher. Lägg därtill att Red Wings endast inkasserat sex vinster på sina 20 senaste framträdande.

Försvarsspelet har varit allt annat än bra på slutet då man släppt in smått otroliga 26 (!) mål under sina fem senaste matcher. Allra senast släppte man hela sju mål hemma mot Toronto. Under den nyss nämnda perioden har laget även lyckats släppa in åtta mål hemma mot Chicago. Vidare har man gjort mycket mål framåt, närmare bestämt 24 mål på sina sju senaste. Hjälper dock inte när man släpper in 7-8 kassar på hemmais.

Fin form

Anaheim är en av säsongens största utropstecken då man spelat in fina 54 poäng på 47 matcher och ligger alltjämt på en slutspelsplats. ”Ankorna” är sexa i tabellen och är sex poäng före nian Dallas.

Laget var för ett tag sedan inne i en tung period då man föll i fyra raka matcher. Då var känslan att verkligheten kommit i kapp Ducks och att man skulle börja sjunka i tabellen, men icke. Anaheim har spelat upp sig och vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Vidare är det anmärkningsvärt att två av segermatcherna kommit mot Boston (4-3) på bortaplan och Tampa Bay (5-1) på hemmais.

Ducks har gjort mycket mål på slutet då man hittat nätmaskerna 20 gånger på sina fem senaste matcher. Det målstimmet bådar gott inför mötet i natt mot defensivt svaga Detroit.

Nattens speltips

Ö5,5 mål – synas hos Hajper till 1,83.

Alldeles för högt odds med tanke på förutsättningarna. Sett till Detroits fem senaste matcher har laget ett snittresultat på 3,4-5,2 medan Anaheims ligger på 4-2,6. Red Wings försvarsspel är horribelt då man släppt in sanslösa 20 (!) mål under sina tre senaste hemmamatcher. Linan på Ö5,5 har gått in i tre raka Detroit-hemmamatcher. Vidare har 4/5 senaste Anaheim-fajterna slutat med 6+ mål. Lägg därtill att två raka inbördes möten slutat med 7+ mål. Visst är känslan att vi får en ny målfest i natt?

Hajper
100% upp till 1000 kr + 10 Freespins
  • Snabba uttag
  • Stort utbud
  • Snygg design
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Hajper
Lanserat:
september, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Hajper grundades 2018 och var ett av de första spelbolagen på marknaden som kunde erbjuda betting utan konto. Snabba utbetalningar och enkla insättningar var ett av Hajpers signum. Nu är de en stor spelare på både betting och casino och erbjuder massvis med spel och odds.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr + 10 Freespins
Omsättningskrav: 6x