Speltips

Match/event
Detroit Lions - Carolina Panthers
Datum
24/12 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Lions -3 & Swift TD
Odds
2.05 / 2.33
Rygga Spelet
Speltips NFL

Detroit Lions @ Carolina Panthers 24/11

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 23 december, 2022

Julaftonsfotboll och ett Lions som har varit stekheta på senaste tiden. Panthers har dessvärre inte inte mer än 18% chans på slutspel, men med Lions form har de över 57% chans.

Lions med en tight seger över Jets

Både Lions och Jets har varit väldigt mycket starkare på senaste tiden än föregående år. Båda lagen hade god chans på slutspel innan men nu har båda ett 7-7 record. En extrem jämn match igenom alla 60 minuter. Efter första halvlek stod det 10-10. Lions fick en liten fördel i tredje kvarten med ett FG och den lilla ledningen höll sig till slutet. 20-17 blev slutresultatet efter att Jets missat ett 58y FG i slutsekunderna.

Lions har varit extremt formstarka och en match mot Panthers borde egentligen inte vara några problem.

Panthers med en åttapoängsförlust mot Steelers

Panthers släppte in poäng varje kvart. De tre första tappade de en touchdown och det blev ett FG i sista kvarten. Deras egna offense lyckades inte producera lika mycket poäng, något som har varit ett problem för laget. De har gjort under 20 poäng i snitt denna säsong och mot ett lag som Lions behöver de se till att få ihop mycket poäng, då deras offense är starkt.

Dagens speltips

Lions har ett väldigt svagt defense men deras offense rättar ut det. Samtidigt har istället Panthers varit ganska svaga i sitt offense med tredje minst offensiva yards denna säsong. Williams, Swift och St Brown har alla gjort en hel del touchdowns på senaste tiden, och jag tror att Lions tar denna matchen relativt enkelt.

Därför väljer jag att spela på Detroit Lions -3 till oddset 2.05 hos Expekt (2units)

Samt att De’Andre Swift gör en TD till oddset 2.33 (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x