Speltips

Match/event
Dustin Poirier vs Michael Chandler
Datum
13/11 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Kampen börjar rond 3 - Nej
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips UFC

Dustin Poirier vs Micheal Chandler 13/11

MMA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 11 november, 2022

Ännu ett riktigt bra event bjuder UFC på då det har blivit dags för UFC 281 nu i helgen. En av fighterna som många har sett fram emot inklusive mig är Poirier mot Chandler. Det har länge legat i luften att dessa två en dag skulle mötas och den dagen är äntligen här. Båda har slagits mot den dåvarande mästaren Oliveira och även mot Gaethje så det var helt enkelt denna fighten som var mest logisk att göra. Vi kan förvänta oss en riktigt bra fight!

Inte slagits på ett år

Dustin Poirier är en av de bästa lättviktarna någonsin i min åsikt med tanke på hur länge han slagits och även vilka han har mött. Han har aldrig försökt undvika någon fight även om han kanske på förhand vetat att det kanske inte skulle gå hans väg, precis som Chandler. Dessa två är nog två av dom tuffaste fighters som UFC har just nu. Poirier fick en andra chans att vinna lättvikts bältet förra året i december när han tog sig an dåvarande mästaren, Charles Oliveira. Han var nära på att vinna och avsluta Oliveira men det har många varit och ändå inte lyckats, Oliveira vann tillsist via submission.

Det var den senaste fighten Poirier har gått och det var som sagt ett år sen nu. Innan den fighten så vann han två stycken mot McGregor vilket innebär att han slogs hela tre gånger förra året. Detta år har han som sagt inte slagits något utan detta blir hans första på ett år, jag tror det ger Chandler en liten fördel då han slagits en gång iår och kommer inte vara lika “ringrostig”.

Imponerande senaste fight

Detta blir Chandlers femte fight i UFC sen han signade för dom år 2021 vilket innebär att han verkligen har legat i. Tre fighter hade han förra året varav en av dom var om lättvikts bältet som han förlorade mot Oliveira. Sedan förlorade han även mot Gaethje i en av de bästa 3-ronders fighterna någonsin enligt mig. Efter den förlusten så gick det några månader tills han fick en ny fight och denna gång var det mot veteranen Tony Ferguson.

Den fighten vann han på ett otroligt snyggt sätt efter en perfekt spark som träffade Ferguson precis på hakan som han släcktes av direkt. Det var väntat att Chandler skulle vinna den matchen men att han gjorde det via avslut var väldigt imponerande då Ferguson är känd för att vara så svår att avsluta. 

Speltipset

En av de bästa fighterna i år har vi framför oss när två riktigt bra lättviktare ska göra upp i oktagonen. Denna fight kommer inte gå samtliga ronder men jag tror iallafall att den passerar rond ett. Speltipset blir att kampen inte börjar rond 3 till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x