Speltips

Match/event
England - Frankrike
Datum
10/12 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
X2 & Frankrike flest hörnor (3-vägsh 0-2)
Odds
1,95
Rygga Spelet
Speltips fotboll

England – Frankrike 10/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 9 december, 2022

Vi fick oss en riktig toppmatch i den sista kvartsfinalen som ska spelas på lördag kväll. Det är England som ska ta sig an de regerande mästarna Frankrike där vinnaren kommer att ställas mot vinnaren av Marocko och Portugal. På förhand bör detta nog bli den jämnaste kvartsfinalen av de fyra vi har framför oss. Det är två riktigt bra lag och det kommer nog bli den som går vidare här som även tar sig hela vägen till final. Spännande match minst sagt!

Ganska lätt åttondel

England har haft det ganska lätt fram till nu får man ändå säga då dom inte hade några vidare svårigheter i gruppspelet. Wales var långt ifrån bra, Iran körde man över med 6-2 och matchen mot USA var bara allmänt enkel. Man vann förväntat gruppen och fick sig då en ganska enkel åttondelsfinal då Senegal slutade tvåa i deras grupp. Senegal hade inte mycket att komma med mot England och man vann den ganska enkelt med 3-0.

Så fram tills nu har man inte riktigt stött på några svårigheter då man inte mött något bra lag och det är inte något positivt för England. Frankrike är betydligt bättre än samtliga lag man mött så detta kan bli en väldigt tuff match för Englands del som kanske kommer bli lite tagna på sängen. Men överlever man första halvtimmen mot Mbappe och Frankrike så kan det gå hur som helst efter det. England är ett tillräckligt bra lag för att kunna slå de regerande mästarna men det gäller att vara med från start.

Största hindret för regerande mästarna

Frankrike har även dom haft det ganska lätt fram tills nu. Gruppen vann man förväntat trots att man trodde att Danmark skulle kunna ta förstaplatsen i den gruppen. Det blev inte fallet och Frankrike fick sig ett ganska svagt Polen i åttondelsfinalen som med ganska mycket flyt tog sig vidare ur sin grupp. Det blev en enkel match för Mbappe och Frankrike som vann den med 3-1 efter en strålande match av Frankrikes stjärnspelare Mbappe som verkligen har varit bra detta mästerskap. 

Denna match kommer mycket att hänga på honom då han är deras bästa och farligaste spelare. England har haft ett stabilt försvarsspel då man endast släppt in de två målen mot Iran i öppningsmatchen. Så deras främsta fokus kommer givetvis att vara att stoppa Mbappe även om dom inte vill erkänna det.

Speltipset

Spännande match mellan två giganter väntar, vinnaren kommer att möta vinnaren av Marocko och Portugal i semifinal. Speltipset blir X2 och Frankrike flest hörnor när man börjar 0-2 till 1,95 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x