Speltips

Match/event
England - Iran
Datum
21/11 - 2022
Matchstart
14:00
Spelbolag
Spel
U3.5 mål & U25.5 skott i matchen
Odds
1,67
Rygga Spelet
Speltips fotboll

England – Iran 21/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 20 november, 2022

VM har nu dragit igång och vi har matcher varje dag nu framöver. På måndag har vi tre matcher att se fram emot och jag väljer att lägga fokus på England som tar sig an Iran i deras första match detta VM. England står såklart som stora favoriter att vinna detta möte då man dessutom är favoriter att vinna sin grupp. Detta bör vara tre enkla poäng för England men första omgången kan allt hända!

Varit svaga i år

England stod för ett tag sen som tredje favorit att vinna hela VM men har nu droppat ner ganska rejält inför turneringen. Man är nu femte favorit att vinna och det tycker jag är rimligt. Jag har inte England bland mina topp tre favoriter att vinna VM denna gång och tror till och med att dom kanske kan få det tufft i gruppen. Man har dock en av de bättre trupperna av alla i hela VM så man har definitivt spelarna för att ta sig långt. Men detta år verkar det bara inte ha funkat för England och man har verkligen varit svaga nu inför VM.

Detta år så har man spelat åtta stycken matcher och har endast vunnit två av dom. Nu inför VM så har man inte vunnit på sex raka matcher där samtliga var under Nations League gruppspelet. Man hade dock en tuff grupp men man lyckades inte ens vinna en av de två matcher som man hade mot Ungern. Dock så ska vi inte glömma att man var finalist i EM förra året och som jag nämnde så har man laget för att ta sig långt men med tanke på hur man sett ut nu på sistone så vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig av England.

Förlust i genrepet för Iran

England har inte spelat någon träningsmatch nu just innan VM som de flesta andra landslag har eller ska göra. Mycket på grund av att dom är bland de första lagen som ska spela och kanske inte riktigt hade tid att göra det. Men Iran hann spela en träningsmatch nu för några dagar sedan då man mötte Tunisien. Den matchen gick inge vidare för Iran då man förlorade med 0-2 och fick dessutom en spelare utvisad. Inte optimalt att komma till denna tuffa första gruppspelsmatch med en tung förlust i bagaget.

Iran kommer att få det tufft i denna grupp och chansen att dom tar sig vidare är väldigt liten. Men som jag nämnde innan så kan allt hända här i den första omgången och jag tror det är en fördel att dom möter England i den första matchen istället för den andra eller tredje.

Speltipset

Viktig första match för England inför detta gruppspel. Man tar sig an ett starkt defensivt Iran och jag tror att England kan få det tufft om man inte spräcker nollan hyfsat tidigt. Speltipset blir under 3.5 mål och under 25.5 skott i matchen till 1,67 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x