Speltips

Match/event
England - Italien
Datum
11/06 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Ö5.5 hörnor, U10.5 skott på mål, U7.5 offsides & Italien Ö5.5 skott
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips fotboll

England – Italien 11/6

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 10 juni, 2022

Vi är inne i den tredje omgången i Nations League och i dödens grupp så ska England ta emot Italien i kampen om tre poäng. England tog sitt första poäng mot Tyskland efter att Harry Kane tryckte dit en straff som han själv ordnande. För Italiens del så leder man gruppen med ett poäng och har chans att dra ifrån. Intressant toppmatch mellan lagen som möttes i EM-finalen förra året!

Revanschsugna

England har inte börjat detta Nations League bra alls och är sist i gruppen med bara ett poäng efter att ha förlorat mot Ungern i första omgången och sedan kryssat mot Tyskland efter ett straffmål av Harry Kane. Enligt mig så förtjänade man inte att få med sig ett poäng mot Tyskland men med lite flyt så fick man ändå med sig ett poäng. Nu ska man ta sig an ett Italien som man mötte förra året i EM-finalen.

Som vi alla vet så vann Italien den matchen på straffar efter att matchen slutat 1-1 under ordinarie tid. Jag tror definitivt att det kommer bli en jämn match här också då inget av lagen har imponerat på mig något särskilt. Båda kommer nog att vara ganska passiva men jag förväntar mig att England ska vara det laget som verkligen vill gå för en vinst. Dom var som sagt inte bra alls mot Tyskland och för deras del så gäller det att göra en bra insats imorgon.

Bättre på papperet

Som vi vet så har många av topplagen snurrat ganska rejält på sina startelvor dessa två första omgångar i Nations League. Och det är med all rätt då många ser detta som ett slags genrep inför VM då man har chans att prova samtliga spelare, olika formationer och allmänt bara testa allt möjligt. England har ändå spelat med två ganska likadana startelvor i sina två första matcher om man jämför med Italien. Så mycket kommer att hänga på hur man ställer upp inför denna match men min gissning är att båda kommer att ställa upp med så bra lag som möjligt. 

Och enligt mig så är England det bättre laget på papperet då Italien saknar en hel del spelare i bland annat Insigne, Chiesa, Jorginho och även Bonucci som finns med i truppen men har inte spelat något än.

Speltipset

Ett revanschsuget England som ligger sist i dödens grupp så här långt. Omgång tre har vi framför oss och det är förra årets EM-final i repris. Jag väljer att bygga ihop ett spel inför denna toppmatch. Speltipset blir över 5.5 hörnor i matchen, under 10.5 skott på mål, Italien över 5.5 skott och under 7.5 offsides till 1,61 hos Bet365.

Coolbet
100% upp till 500 kr
  • Snygg design
  • Kul funktioner
  • Bra utbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Coolbet
Lanserat:
mars, 2016
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.8/5
Introduktion
Coolbet är grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Tallinn i Estland. De har spellicens i Sverige, Estland och Malta. De har sedan starten vuxit snabbt och är väldigt omtyckta bland spelare. De har flera unika funktioner som är väldigt kul att se
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 500 kr
Omsättningskrav: 6x