Speltips

Match/event
England - Senegal
Datum
04/12 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
1X & Senegal Ö5.5 skott i matchen
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips fotboll

England – Senegal 4/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 3 december, 2022

England fick Senegal i åttondelsfinalen efter att Senegal vann den sista omgången mot Ecuador. Senegal som utan Mané har tagit sig till slutspel ska man absolut inte underskatta. Givetvis är England stora favoriter och det bättre laget på papperet men Senegal har gjort bra ifrån sig hittills. England vann sin sista omgång mot Wales och tog därmed förstaplatsen i sin grupp. Spännande åttondel!

Två raka hållna nollor

England tog sig förväntat vidare sig ur sin grupp då man på förhand stod som stor favorit att gå vidare och vinna gruppen vilket man gjorde. Man drog igång mästerskapet med en överkörning mot Iran som man slog med hela 6-2 och dom två målen är dom enda målen man släppt in så här långt. Ett av dom var dessutom på straff vilket tyder på att England har varit väldigt starka defensivt. 

Man kommer alltså till slutspelet med två raka hållna nollor mot USA och Wales. Det är inga topplag man hållit nollan mot men man har gjort det man ska och har inte heller släppt till många målchanser. Man snittar åtta skott mot sig genom gruppspelet vilket inte är mycket och Pickford har inte haft jättemycket att göra. Nu tror jag dock att det kan bli lite tuffare för England då Senegal varit bra framåt och snittar 14 skott i deras tre matcher i gruppen.

Tre bra prestationer i gruppen

Senegal har verkligen imponerat på mig då man innan mästerskapet fick veta att Mané inte skulle medverka, men har ändå nu tagit sig vidare ur en ganska tuff grupp. På förhand stod det mellan Senegal eller Ecuador som skulle ta andraplatsen i denna grupp då Holland var favoriter att vinna den. Men efter den första matchen som man förlorade mot Holland så blev man tvungen att vinna matchen mot Qatar som man då gjorde. Och i den avgörande matchen mot Ecuador som man också var tvungen att vinna så gjorde man det. Ett vinnarmål av Koulibaly i den 70:e minuten var det som tog dom vidare och välförtjänt var det också.

Nu i åttondelen ställs man mot det bästa laget man mött hittills då England enligt mig är och har varit bättre än Holland. Man har dock fått möta ett starkt lag i gruppen redan vilket definitivt kan hjälpa dom i den här matchen. Man vet nog vad som kommer att krävas och jag skulle inte underskatta detta Senegal. 

Speltipset 

Intressant åttondel har vi imorgon kväll att se framemot. Vinnaren kommer att möta antingen Frankrike eller Polen. Speltipset blir 1X och Senegal över 5.5 skott till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x