Speltips

Match/event
England - Ungern
Datum
14/06 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
England Ö12.5 skott, U30.5 frisparkar & U12.5 skott på mål i matchen
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips fotboll

England – Ungern 14/6

Fotboll Nations League Speltips

England har chans för revansch när man ska ta sig an ett Ungern som man förlorade mot i den första omgången av detta Nations League. Efter den förlusten och sedan två raka kryss så befinner man sig sist i gruppen med bara två inspelade poäng. Blir det inte vinst imorgon så är det en stor besvikelse för engelsmännen. Mycket på spel för England!

Pressen på sig

England är ett av landslagen som alltid har stor press på sig från fansen och egentligen från hela England som nation. Det är alltid en snackis om det engelska landslaget så fort ett mästerskap ska spelas och det är mycket på grund av deras historik av misslyckanden när det kommer till stora mästerskap. England har alltid varit bra på papperet men har gång på gång misslyckats. Efter att Southgate tog över så har han ändå lyckats bra måste man erkänna då han bland annat tog dom till semifinal i VM och sedan final i EM. Så han har ett bra facit än så länge med det engelska landslaget.

Men i detta Nations League så har det inte gått något vidare, så här långt iallafall, det är trots allt tre matcher kvar att spela och i dödens grupp är det så pass jämnt att vem som helst kan gå upp på förstaplats efter morgondagens omgång. Men det är ett faktum att pressen är på England inför matchen, speciellt med tanke på hur man börjat detta Nations League, sist i gruppen som sagt där man bland annat har en förlust mot just Ungern på sitt facit. Det gäller verkligen att ta revansch imorgon för att få upp självförtroendet i truppen. Det är trots allt VM om bara några månader.

Imponerat så här långt

Ungern tog sig upp till A kategorin efter förra årets Nations League och fick direkt slängas in i dödens grupp för detta Nations League. Man fick de regerande EM vinnarna, England som var i EM finalen mot då Italien, och sedan ett Tyskland som inte för alltför många år sen var ett av de bästa landslagen och är fortfarande extremt bra trots att det gått lite sådär på sistone i de större mästerskapen.

Men trots sin svåra grupp så har man tagit poäng mot två av de tre topplagen varav då en vinst mot England i den första omgången. Man ligger på andraplats bakom Italien med ett poäng men har också bara tre poäng ner till England och sista plats. Så imorgon kan som sagt allt förändras men man har gjort det riktigt bra hittills.

Speltipset

England på hemmaplan denna gång ska bara ta samtliga poäng. Men det återstår att se om pressen kommer att vara för stor och om dom helt enkelt misslyckas att ta poäng mot Ungern två gånger i rad. Speltipset blir England över 12.5 skott, under 30.5 frisparkar och under 12.5 skott på mål i matchen till 1,66 hos Bet365.

Bet365
100% upp till 1250 kr
  • Bra Kampanjer
  • Grymma Odds
  • Betting & Casino
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bet365
Lanserat:
mars, 2001
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
50:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Bet365 är ett av de mest välkända och största spelbolagen i världen. Plattformen är utvecklad av Denise Coates och hon är också majoritetsägare med 50.1% ägandeskap. Spelbolaget lanserades 2001 och har sedan dess varit en av de ledande bettingplattformerna i världen.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1250 kr
Omsättningskrav: 1x