Speltips

Match/event
England - USA
Datum
25/11 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
U27.5 frisparkar & England flest hörnor (3-vägshandicap 1-0)
Odds
1,75
Rygga Spelet
Speltips fotboll

England – USA 25/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 24 november, 2022

Det har blivit dags för den andra omgången och i Grupp B ska England ta sig an USA. Tre nya viktiga poäng som står på spel och England startade detta VM på ett lysande sätt efter sin 6-2 vinst mot Iran. Tar man tre poäng här också så är man klara för slutspel. USA kryssade mot Wales i sin första match och här så bör man räkna med en betydligt tuffare match. Intressant tillställning och tre poäng för England innebär att man blir klara för slutspel!

Viktigt med poäng mot Wales

På förhand var det uppenbart att det skulle bli USA och Wales som troligen kommer att sluta på andraplatsen och den första matchen mellan dom skulle bli indirekt avgörande. Den slutade 1-1 och det blev alltså delad pott vilket innebär att de kommande omgångarna och speciellt deras respektive match mot Iran, kommer att vara avgörande. Jag tror det är en fördel för USA att man möter Iran i den sista omgången men samtidigt en nackdel att man möter England nu i den andra omgången då dom kan säkra slutspel med en vinst här.

Oavsett så gäller det för USA att iallafall försöka få med sig en poäng för det skulle ge dom väldigt bra förutsättning inför den sista matchen mot Iran. Med tanke på att Iran lyckades göra två mål mot England så tror jag definitivt att USA har goda chanser att såra England. Men i första hand gäller det att försöka hålla tätt bakåt så länge som möjligt.

Perfekt start för England

England har på förhand en stor press på sig vilket dom alltid har inför detta mästerskap. Men denna gång så har det varit lite extra press då det gått ganska trögt för dom på sistone inte minst i Nations League. Det såg inte lovande ut att komma till detta VM efter en hel del svaga insatser i år men man såg verkligen till att sopa bort dom prestationerna med en stark insats mot Iran. Sex mål gjorde man och verkligen körde över Iran vilket var en perfekt start för deras del.

Nu väntar dock två lite tuffare matcher och som jag nämnt så kan man säkra slutspel om man vinner mot USA. Förmodligen så kommer man gå för det men samtidigt vill man inte förlora denna match för då är läget helt öppet inför den sista omgången. Men jag tror England löser detta och med tanke på vilken kvalitetsskillnad det är på dessa lag så bör dom inte få några större problem.

Speltipset

England kan säkra slutspel med tre poäng här medan USA verkligen behöver poäng inför den sista omgången. Speltipset blir under 27.5 frisparkar och England flest hörnor när man börjar med 1-0 till 1,75 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x