Speltips

Match/event
Gambit vs Heroic
Datum
11/04 - 2021
Matchstart
15:30
Spelbolag
Spel
Gambit -1.5 & Gambit 3-0
Odds
2.20 / 4.50
Rygga Spelet
Speltips esport

Esl Pro League Final! Gambit vs Heroic

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 11 april, 2021

Vi har satt många spel på Gambit denna vecka och hittills har allting gått väldigt fint! De spelar finalen mot Heroic redan idag, söndag, i en bäst av 5. Över 6.5unit + de senaste dagarna och förhoppningsvis kan ryssarna fortsätta lösa oss fina pengar!

Gambit’s starka vinst mot NiP

De har varit väldigt dominerande under hela turneringen och har sällan gett motståndarna chans att faktiskt vinna mötet på riktigt. De har totalt tio raka segrar nu och har i både kvartsfinalen och semi-finalen vunnit 2-0! Motståndet som de fick möta i semifinalen var NiP som tagit sig långt och hittills har sett farliga ut i turneringen.

Det började dock extremt tungt för svenskarna och Gambit hade INGA problem att städa av matchen. En 11-4 halva ledde till en 16-5 karta och Gambit hade vunnit motståndarnas kartval enkelt. Dust2 stod på schemat och det var återigen bara ett lag på kartan. De tog ledningen med 9-0 men tappade sedan ett par rundor och halvan slutade 13-2 och mötet såg ut att vara över innan det ens börjat. NiP gjorde dock en väldigt bra ”comeback” när även de tog nio rundor irad av andra halvan och låg då bara under med 11-13. De tappade det dock i slutet och Gambit vann då 16-14 och mötet 2-0.

Heroic med ännu en 2-0 vinst

Heroic har nyligen bytt ut två av sina spelare för refresh och sjuush. Den förstnämnde har ännu inte tagit över IGL’andet helt, men hjälper enligt spelarna till väldigt mycket i hektiska moment. De har hittills inte förlorat någon match utan vunnit NIO raka möten. De är det lag enda lag förutom Gambit som ännu inte förlorat ett möte i denna turnering.

Deras senaste vinst kom emot Furia under lördagen där de klev in som favoriter. Det började ganska svagt för dem när de lät Furia ta en ledning i halvtid med 9-6 men gjorde det väldigt mycket bättre i andra halvan där de dominerade, vann med 10-2 vilket gav slutresultatet 16-11 i kartan. Andra kartan var väldigt lik, Furia fick en tidig ledning och halvtidsresultatet var 9-6 i deras fördel. Heroic dominerade sedan återigen på sin T-sida och van där den halvan 10-1 och kartan 16-10 denna gång.

Trots att de gav tidiga ledningar till Furia lyckades de stänga ut det i andra halvorna rent på misstag ifrån Furia.

Dagens speltips

Trots att Gambit tappade andra kartan väldigt hårt mot NiP i slutet, känns det snarare som att de tog ut segern i förskott än att de faktiskt tappade förmågan att ”vinna” runda. Heroic har även de varit imponerande men det längre strået kommer ryssarna troligtvis dra i detta möte. Eftersom det är en bäst av 5 och Gambit återigen permabannar motståndarnas bästa karta, tror jag att de kan vinna mötet med minst 1.5 karta i handicap!

Därför väljer jag att spela på Gambit -1.5 till oddset 2.20 hos Betway (2units) samt

Gambit vinner 3-0 till oddset 4.50 hos Betway (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betway
Riskfritt spel upp till 500 kr
  • Sportbonus
  • Live Betting
  • Live Esport
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betway
Lanserat:
januari, 2015
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Hos Betway så hittar du ett av marknadens bredaste spelutbud till E-Sport. Förutom E-Sport så erbjuder man en alla övriga sporter och dessutom har man ett stort casino fullproppat med mängder av spel. För dig som gillar poker så finns det även en Betwayklient.
Välkomstbonus - Betting
Riskfritt spel upp till 500 kr
Omsättningskrav: 1x