Speltips

Match/event
Complexity vs G2
Datum
09/02 - 2021
Matchstart
16:30
Spelbolag
Spel
G2 & G2 -1.5
Odds
1.75 & 3.00
Rygga Spelet
Speltips esport

Complexity vs G2

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 9 februari, 2021

Dessvärre lyckades inte Evil Geniuses ta en karta av G2 igår kväll så det slutade i ett par units minus där! Men vi kommer åter idag med ett speltips till matchen vid 16:30 mellan Complexity och G2. Alltså vinnarmatchen i grupp B!

Complexity med en förvånande 2-0’a

Mötet började som väldigt många förväntade, med att Vitality tog en stark ledning på Complexitys kartval. Det tog sju rundor innan Complexity fått något på tavlan och Vitality hade ett tag en ledning med 10-3 och kunde utan tvekan stängt halvan 12-3. De tappade dock de sista två rundorna i halvan och fortsatte HELT att bli bortspelade i andra halvan. Complexity tog totalt 13 av 14 rundor i slutet av kartan och vann alltså 16-11 efter ett underläge med 3-10.

Trots vinst där trodde många fortfarande att Vitality skulle vinna sitt eget kartval och decidern relativt enkelt, men icke. Det finns inte mycket att säga om kartan mer än att TVÅ spelare i Complexity hade 11 kills mer än ALLA i Vitality. slutresultatet blev 16-2 (!) till Complexity som vann mötet 2-0 och nu har chans att säkra en plats till Blast Finals!

Ett något osäkert G2 vann två jämna kartor

De fick på papper det tredje bästa laget i gruppen emot sig och visste att det skulle kräva lite för en vinst! Trots att det står 2-0 i resultatet var det länge väldigt jämnt! Första kartan dominerades tidigt av EG som hade en ledning med 7-2 som tillslut blev 9-6 på T-sidan av Inferno! G2 skulle dock visa sig väldigt starka på den offensiva sidan också och släppte endast tre rundor på hela halvan och gav sig själva en vinst med 16-12.

Liknande resultat på andra kartan där halvan slutade 8-7 och EG utökade sin ledning tidigt i andra halvan till 11-8. Det skulle dock, återigen, ta slut för dem här när G2 på sin offensiva sida dominerade och endast tappade en runda av nio spelade. Även här blev det 16-12 till G2 som också dem har chans på kvalificering i eftermiddag!

Dagens speltips

Trots att båda lagen vann 2-0 OCH att Complexity gjorde det starkt, har G2 en fördel i mina ögon! Vitality hade det väldigt tufft på sitt eget kartval vilket bevisar att Complexity gjort en VÄLDIGT bra anti-strat. Skillnaden är att G2 har ett flertal kartor som de kan välja in i och det blir svårt att veta exakt vilka tre kartor som kommer spelas. Att complexity vinner sitt eget kartval finns det chans till, men G2 bör kunna straffa dem om de spelar lika slarvigt som igår!

Därför väljer jag att spela på att G2 vinner mötet till oddset 1.75 hos Betway (2.5units)

Samt G2 -1.5 / 2-0 till oddset 3.00 hos Betway (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betway
Riskfritt spel upp till 500 kr
  • Sportbonus
  • Live Betting
  • Live Esport
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betway
Lanserat:
januari, 2015
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Hos Betway så hittar du ett av marknadens bredaste spelutbud till E-Sport. Förutom E-Sport så erbjuder man en alla övriga sporter och dessutom har man ett stort casino fullproppat med mängder av spel. För dig som gillar poker så finns det även en Betwayklient.
Välkomstbonus - Betting
Riskfritt spel upp till 500 kr
Omsättningskrav: 1x