Speltips

Match/event
Complexity vs Ninjas in Pyjamas
Datum
16/02 - 2021
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
Ninjas in Pyjamas (ML)
Odds
2.35
Rygga Spelet
Speltips esport

Complexity vs Ninjas in Pyjamas

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 15 februari, 2021

En ny turnering som startar på Torsdag och innan dess ska kvalet spelas klart! 16 lag som är med i kvalet och åtta stycken kommer att gå vidare till IEM Katowice som är en enorm tävling. Eftersom det är online har den inte samma prestige som i vanliga fall, men att vinna turneringen är fortfarande enormt. Många lag har fått tuffa dragningar i första omgången detta kval, däribland Complexity och NiP.

Complexity med tre raka segrar!

Mixen dominerade fullständigt i BLAST där de INFÖR hade det ”sämsta” laget på pappret och borde ha varit det lag som åkte ut först. Det började med en vinst över Vitality där de vann första kartan med 16-11 och dominerade sedan på andra kartan där de vann med 16-2. Vinnarmötet var emot G2 där det stod en plats till Finals som pris! Matchen var väldigt jämn och första kartan slutade, efter en extremt bra andra halva av CompL, med 16-14. Andra kartan var även den väldigt jämn där G2 hade ledningen sent i matchen. Complexity tog dock sex raka rundor i slutet och vann kartan med 16-12 och därmed mötet med 2-0.

I det tredje mötet, där seeding och lite pengar endast var på spel, fick de möta Evil Geniuses. En jämn första karta som Complexity till slut vann och de lyckades även dominera andra kartan. Den TREDJE 2-0 matchen i gruppen där de varje gång varit underdog på ett moneyline bet. Väldigt imponerande och de är ett utav de topp-seedade lagen i detta kval.

Välspelande Ninjor efter att ZTR kommit in!

Även Ninjas lyckades kvala vidare till BLAST Finals föregående vecka. Det började med ett möte emot Astralis där de, inför mötet, stod i över 6.00 i odds! Första kartan lyckades efter lite om och men stängas i deras fördel och de vann även andra kartan efter en väldigt stark comeback från 13-9 till en vinst på 16-13!

Vinnarmötet, som liknande handlade om en plats i Finals, spelades emot BIG! På något sätt lyckades detta möte vara jämnare OCH fortfarande vara en 2-0 vinst för ninjorna. En väldigt streaky första karta där BIG började med en 9-0 ledning som slutade i en 9-6 halva. De tog sedan sex raka rundor och hade en ledning med 15-7 MEN stängde aldrig kartan som gick till Overtime! Väl där vann NiP med 22-19. Andra kartan var liknande men inte mindre bursts, 5 rundor hit, 5 rundor dit etc. Ninjas vann tillslut karan med 16-12 och hade kvalat vidare!

Sista mötet var återigen mot BIG och båda lagen hade redan kvalat vidare. Denna gång drog tyskarna det längsta strået när de vann 16-2 på första kartan och 16-14 på andra kartan. Trots det är båda lagen nöjda som tillsammans tagit sig vidare över Astralis och OG!

Dagens speltips

Trots att båda lagen gjort det VÄLDIGT bra på senaste tid och Complexity däribland slagit världsettan och två andra top-10 lag med 2-0 tror jag att NiP kan vara starkare detta möte! De har haft desto längre tid att förbereda sig och har länge vetat att just Complexity kommer vara deras motstånd! ZTR har varit ett utav de bästa inhoppen på väldigt länge för ett lag och förhoppningsvis lyckas han fortsätta även denna vecka!

Därför väljer jag att spela på Ninjas in Pyjamas till oddset 2.35 hos William Hill (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x