Speltips

Match/event
NiP vs Furia & Na'Vi vs VP
Datum
19/02 - 2021
Matchstart
12:00
Spelbolag
Spel
Na'Vi & NiP
Odds
2.51 & 6.81
Rygga Spelet
Speltips esport

CS-Dubbel! NiP vs Furia & Na’Vi vs VP

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 18 februari, 2021

Vår senaste dubbel satt dessvärre inte med speltipset på NiP vinst satt fint den dagen! En halv unit + är bättre än en halv unit – och vi satsar på bättre resultat andra dagen i Katowice! NiP vs Furia och Na’Vi vs Virtus Pro är båda bestämda att spelas under Fredagen klockan 12:00 och oddset ligger runt 1.5 vs 2.3 i båda matcherna!

Ninjas in Pyjamas vs Furia

Den senaste matchen för NiP var bara något över 24 timmar sedan. De behövde då möta Virtus Pro för att direkt kvalificera sig vidare och slippa lower bracket. De var där underdogs inför matchen. Första kartan var väldigt jämn och tight men efter en scrappy CT-sida av NiP fick de tillslut 16 rundor! Hjälten på kartan var UTAN TVEKAN Plopski som fick 37 kills på 29 rundor! Andra kartan var även den relativt jämn, även mellan spelarna! Ingen spelare hade mindre än 10 kills och ingen spelare hade mer än 20 kills. NiP vann tillslut även denna karta 2-0 och gick direkt vidare!

Furia har inte spelat ett officiell match på över tre veckor och de förlorade sist emot Mousesports i kvartsfinalen av CS_summit 7. Eftersom lagets senaste match är en kvartsfinal är det uppenbart att de förlorat. Första kartan var väldigt dålig och den enda spelaren som fick över 10 kills i laget var Yuurih. Andra kartan var däremot väldigt jämn. Nästan alla spelare i båda lagen frallade bra, förutom honda i Furia som nu är utbytt. Mousesports vann tillslut kartan 16-14 och mötet 2-0 och Furia åkte då ut!

Natus Vincere (Na’Vi) vs Virtus.Pro (VP)

Natus Vincere har en väldigt het streak för tillfället där de senast vunnit Blast Finals och även direkt kvalat vidare till nästa! Totalt åtta segrar irad emot bl.a. Vitality, Liquid, Astralis, FaZe etc! Senast mötte de FaZe och det var ett relativt enkelt möte. De vann 2-0 efter att S1mple dominerat båda kartorna och fick en rating 1.49 samtidigt som den högsta i FaZe fick 0.97. Ett dominerande resultat av CIS jättarna som har varit världens bästa lag sedan starten av 2021.

Virtus Pro har vunnit flera turneringar irad, dock är det långt ifrån tier 1 turneringar. De vann senast Summit 7. De förlorade inga kartor alls i hela turneringen och slog Fnatic i finalen efter en jämn karta! Sist de spelade var kvalet till just Katowice där de behövde möta Renegades för en plats i turneringen. Även här gick mötet relativt simpelt. Första kartan blev det 16-9 på efter att Yekindar tillsammans med Jame dominerat! Andra kartan gick ännu lättare där de vann 16-3 och denna gång var det återigen Yekindar som var på toppen av scoreboard’en!

Dagens speltips

Trots att ett CIS derby ofta kan vara jämnt, tror jag starkt på att favoriterna och det starkaste laget tar denna vinst. De har knappt haft problem mot #2, #3, och #4 i världen på senaste tiden och jag har svårt att se något annat än vinst för dem denna dag!

NiP har allt efter att de adderat ztr till laget sett imponerande ut! De har vunnit mot flera lag där de varit underdogs, däribland Virtus Pro i kvalet till Katowice med 2-0. Furia har samtidigt inte varit överdrivet imponerande och med en HELT ny spelare i laget, har jag svårt att tro på annat än vinst för svenskarna, NiP!

Därför väljer jag att spela på NiP & Natus Vincere till ett komboodds på 2.51 hos William Hill (2units)

Att NiP & Na’Vi vinner 2-0 till ett komboodds på 6.81 hos William Hill (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x