Speltips

Match/event
DBL Poney vs AGF
Datum
14/05 - 2021
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
DBL Poney -1.5 karthandikapp
Odds
1.80
Rygga Spelet
Speltips esport

DBL Poney vs AGF 14/5 (Elisa INV)

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 14 maj, 2021

Två väldigt olika lag där DBL Poney har tre kända namn och AGF har inte direkt någon som känns igen ifrån Tier 1. En match där vinnaren sätter sig i 2-0 poolen och har väldigt goda chanser att ta sig vidare till main event. Fransmännen i DBL Poney är relativt stora favoriter, med förståelse.

Fem matcher win-streak för DBL Poney.

Fem matcher som de vunnit irad men det är en match som sticker ut. De fyra andra vinsterna är emot lag som HAVU, Gorillaz, Budabest Five och NAVI Junior. Det femte och bästa laget är Vitality. Detta var deras första match i Flashpoint och de fullständigt krossade i det franska derbyt. Det började på deras egna kartval som var Nuke, och de dominerade på T-sidan. En 16-5 vinst där men tanken att det var en one-out kom snabbt. Vitality skulle bara enkelt vinna andra kartan och gå vidare till att stänga det på en tredje, men icke.

DBL Poney fortsatte med samma medicin där när de plockade hem en enkel 10-5 halva. Andra halvan var i samma stil och efter en vunnen pistolrunda tog de sig till 16 väldigt snabbt. 2-0 emot Vitality är väldigt bra, och på det sättet som de gjorde det är ännu mer imponerande. Djoko är en av de namn som vi inte hört överdrivet mycket av i Tier 1 men det var han som visade vägen.

AGF med tuffa resultat emot okända namn

Väldigt mixade resultat för AGF de senaste veckorna och det är inte emot välkända namn. De har förlorat tre av sina senaste fem matcher och de alla förlorade de med 0-2. Deras senaste match var dock en vinst emot det norska laget 777. Endast en spelare som är igenkännbar ifrån det norska laget och det är HARR3 som under ett kort tag spelade med Dignitas. Väldigt konventionell CS där CT sidan var den bättre för lagen igenom hela mötet. Mirage spelades och AGF fick en bra halva med 9-6 men tappade snabbt ledningen i andra halvan. De låg under med 11-14 men lyckades mirakulöst plocka fem rundor irad för att vinna kartan 16-14.

På Nuke fick de en fruktansvärd start och låg under med 0-7 men tog tillslut respektfulla fem i halvtid. En väldigt scratchy andra halva där lagen ständigt tradeade rundor. Två för AGF, en för 777, två för AGF etc. Tillslut gick det till overtime där AGF var det något starkare laget. De vann tillslut med 19-17 och åkte därmed inte ur turneringen. Decidermatchen i gruppen är ännu inte spelad.

Dagens speltips

Det finns ett solklart bättre lag i detta möte och med tanke på de senaste, väldigt imponerande, matcherna som DBL Poney haft ser jag inte att AGF kan göra något här. Kartorna talar inte särskilt mycket för något lag och AGF har en lång historik med att antingen vinna 2-0 eller förlora 0-2. Denna gång ser jag chansen till att de själva vinner 2-0 som 1 på 15 i bästa fall.

Därför väljer jag att spela på DBL Poney -1.5 i karthandikapp till oddset 1.80 hos William Hill (2.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x