Speltips

Match/event
FaZe vs Liquid
Datum
12/02 - 2021
Matchstart
19:30
Spelbolag
Spel
Ö 2.5 kartor
Odds
2.08
Rygga Spelet
Speltips esport

FaZe vs Liquid

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 11 februari, 2021

Ett möte som inte skett på över ett år och båda lagen har nya spelare sedan dess! Främsta skillnaden är att Twistzz som spelade i Liquid för någon månad sedan, nu har bytt lag till FaZe där han ersatte Kjaerbye! Han var en utav de bästa spelarna i laget men var trött på samma visa och valde en flytt till Europa. De båda lagen har dock varit baserade i Europa ett tag så det är inte en överdrivet stor skillnad!

FaZe’s första ”officiella” match med Twistzz!

Svårt att ta med sig mycket ifrån deras senaste turnering då de bytt ut personen som hade lägst rating emot en som haft väldigt hög i sitt föregående lag. De har faktiskt spelat två matcher med kanadensaren, men de båda var på kartor som inte idag finns med i map-poolen och ansågs som en sponsrad ”rolig” match.

Utöver det har Twistzz länge varit väldigt lovande och kliver nu in i ett lag med stjärnor, den stora utmaningen är ifall han kan få rätt start och plats i laget! FaZe senaste match var emot MIBR där det största namnet är boltz. De förlorade då på tredje kartan efter att de två första kartorna gått till overtime. Den första vann MIBR, den andra FaZe och den tredje blev dominerande från MIBR som vann 16-9.

Liquid med en fjärdeplats i sin första turnering!

Trots allt en helt okej turnering för laget med tanke på att de hade en helt ny spelare när de kom 4:a i Blast Pro Finals! Nu ska de försöka ta ett nytt kliv emot BLAST Finals. Deras sista match var emot Na’Vi som tillslut vann hela turneringen! Två väldigt jämna kartor där den första var Inferno, Liquids kartval.

Den var jämn hela kartan igenom trots att det var en väldigt streaky karta. Navi tog 6 irad och sedan tog Liquid 5 irad, och halvan slutade sedan 9-6 i fördel till Na’Vi. I andra halvlek tog Liquid sex raka rundor och tog ledningen med 12-9. Na’Vi gjorde dessvärre en fin comeback och vann kartan 16-13.

Andra kartan var väldigt lik där Na’Vi gick från ett 1-7 underläge till en ledning med 13-8 efter att de tog 12 av 13 rundor! Efter att Liquid sedan plockat fem rundor irad och var väldigt nära på att säkra overtime som värst, tog Na’Vi över det och vann 16-14.

Dagens speltips

Ett väldigt bra spelande Liquid som nu ställs emot mixen i FaZe. Tuffast kan bli att möta Twistzz som var deras lagkamrat för bara någon månad sedan! Mötet kan troligtvis bli väldigt jämnt och att båda lagen plockar en varsin karta känns troligt!

Därför väljer jag att spela på Ö 2.5 kartor till oddset 2.08 hos Betsson (2.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x