Speltips

Match/event
FaZe vs Spirit
Datum
10/07 - 2021
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
FaZe Moneyline
Odds
2.25
Rygga Spelet
Speltips esport

FaZe vs Spirit

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 10 juli, 2021

Två lag som fick relativt enkla matcher i inledningen med blev direkt smällda med svårt motstånd! FaZe tvingades möta Astralis som, trots att de inte har en awper, spelar väldigt bra. Spirit fick istället möta det andra bra danska laget, Heroic. Båda lagen förlorade sina andra matcher och tvingas nu mötas i en elimineringsmatch.

Fruktansvärd jämn förlust mot Astralis

Det började väldigt tufft för FaZe på sitt eget kartval när de tappade nio av de första tio rundorna på kartan. De tog dock tillbaka det så bra det gick och fick åtminstone fyra rundor i halvtid. Det såg ut som att laget skulle göra en comeback i andra halvan från ett underläge med 5-14. De tog det enda till 13-14 men tappade därefter två raka rundor och därmed sitt eget kartval.

Andra kartan är Nuke, som Astralis är ökända på. Det är dock inte samma lag längre och de har tappat den flera gånger på senaste tiden. FaZe tog exakt samma ledning på andra kartan som Astralis gjorde i första, 9-1. Även denna halva slutade 4-11 men skillnaden på kartan är att Astralis tog det till overtime. Det krävdes tre overtimes för att skilja dem åt på denna karta och Astralis tog den och vann därmed mötet 2-0.

Degster fortsätter imponera i Spirit

Spirit har haft det relativt tufft på senaste tiden men de har haft en väldigt stabil pelare, degster. Han imponerar varje möte och utan honom hade de förlorat många matcher som de lyckats vinna. När de mötte Heroic gjorde han allt i sin makt för att ta en direktplats i slutspelet men lyckades inte. Chopper och Magixx har inte presterat som de brukar. Det är två spelare som kan ta över ett möte, men har inte gjort det på ett bra tag.

De första två kartorna i mötet mellan Spirit och Heroic var väldigt jämna och gick varsitt håll. De tog varandras kartval och tvingades till tredje kartan som är Ancient. Det var jämnt hela kartan igenom och inget lag hade en ledning som var större än på fyra rundor. Spirit hade en ledning i slutet med 15-12 som de tappade till overtime. Heroic vann här relativt enkelt med 22-19

Dagens speltips

Båda lagen har varit ojämna men kvalitén av FaZe har verkligen gått uppåt. Det märks att laget verkligen vill ta sig vidare till slutspel i denna turnering och att de inte ”sparar” på strats. Spirit har istället endast tagit sig hit för att degster har dominerat. Han har gett sitt lag chanser att vinna matcher mer än resterande lagkamrater ”förtjänar” Ifall han inte skulle prestera en match skulle det troligtvis bli en ganska enkel vinst för motståndarna och FaZe kan vara laget som stoppar honom helt.

Därför väljer jag att spela på FaZe (Moneyline) till oddset 2.25 hos William Hill. (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x