Speltips

Match/event
G2 Esports vs Astralis
Datum
17/07 - 2021
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Astralis Moneyline
Odds
2.25
Rygga Spelet
Speltips esport

G2 Esports vs Astralis

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 17 juli, 2021

Förra gången vi la spel på på CS träffade vi en och missade en och gick exakt +-. Innan det träffade vi fem raka speltips i Cologne och vi satsar på ytterligare ett par nu när det är dags för semifinalerna!

G2 med tre raka segrar

De fick en ganska lyckosam dragning när de först fick möta Complexity som de relativt enkelt slog med 2-0. De fick sedan möta BIG som även detta är ett relativt dåligt lag jämfört med resterande i turneringen. De förlorade dock första kartan emot laget men dominerade FULLSTÄNDIGT på karta två och tre där de vann totalt 32-5 (16-1, 16-4).

Tredje mötet för dem gav dem chansen att ta sig direkt till semifinal eller ifall de skulle tvingas spela kvartsfinal. De fick här möta CIS giganten Gambit och det började väldigt bra, men jämnt. De fick en bra första halva på sitt eget kartval med 11-4 och lyckades efter en läskigt lång andra halva stänga kartan med 16-13. Andra kartan var relativt dominerande till Gambit men G2 fick ändå 10 rundor. Tredje kartan var väldigt fram och tillbaka men T-sidan var den som var bättre för båda lagen. G2 hade en ledning med 13-8 och efter detta spelades det nio rundor där bomben blev planterad i alla. Sex utav dessa rundor slutade med en explosion men G2 tog de behövliga tre med desarmeringar och vann tredje kartan!

Astralis tvingades till kvartsfinal

Astralis tog två raka 2-0 segrar emot Faze och Heroic. De vann mot FaZe efter två väldigt jämna kartor med 16-13 och 25-22. I det danska derbyt var det desto enklare för dem dock när de vann första kartan 16-11. Andra kartan var desto jämnare till en början med Astralis tog ett flertal rundor i slutet och stängde den 16-12.

I deras vinnarmöte där de, likt G2 hade chansen att ta sig direkt till semi, fick de möta Na’Vi. Här blev de ganska dominerade och förlorade dessvärre mötet. Förrsta kartan gick Na’Vis väg med 16-7 efter att de vunnit första halvan 13-2 och aldrig varit i oro. Andra kartan lyckades efter extremt bra lagspel gå till övertid. Väl där vann de kartan med 22-19 men det kändes inte riktigt förtjänat. På tredje kartan blev de återigen dominerade och Na’Vi vann kartan 16-5 och hade, återigen, aldrig en oro att förlora den.

Dagens speltips

Astralis har överraskat nu när de spelat utan Dev1ce och Bubzkij har steppat upp ordentligt. G2 har även dem spelat relativt bra men har tidigare oftast haft väldiga problem med Astralis och lag som liknar dem. De är generellt bättre på att vinna en aimduell i en 1v1, men Astralis tillåter sällan dessa och tar istället dueller 2v1 eller liknande. Detta är oftast kryptoniten för G2 och jag tror dessvärre att det blir det denna gång också.

Därför väljer jag att spela på Astralis Moneyline till oddset 2.25 hos William Hill (2units)

Lycka till med era spel!

/David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x