Speltips

Match/event
Heroic vs BIG
Datum
30/04 - 2021
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Heroic -1.5 karthandikapp
Odds
2.30
Rygga Spelet
Speltips esport

Heroic vs BIG

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 30 april, 2021

Två lag som vunnit väldigt mycket på senaste tiden men de flesta vinster kommer i sämre turneringar och emot sämre lag. Heroic hade en 12 win-streak nyligen där de bland annat gick flawless i ESL Pro League som slutade 11 April. Båda lagen har bara spelat en match som de båda vunnit och de har nu en bra chans att ta ett stort steg i turneringen vid en vinst här.

En fin vinst för BIG emot Furia

Trots två raka förluster inför turneringen lyckades de vinna mötet mot Furia. De tog hand om kartan direkt och gav endast brasilianarna tre rundor i första halvan. Det var inte ens jämna rundor när BIG vann utan det var ständigt tre, fyra eller fem spelare som var vid liv! Furia försökte få igång andra halvan positivt och tog de tre första rundorna och hotade LITE med en comeback när ställningen var 6-12. BIG tog dock fyra raka rundor efter det och vann kartan och mötet enkelt med 16-6

Tyskarna har innan det haft det ganska tufft emot lite sämre lag. De förlorade mot både mousesports och FunPlus Phoenix och spelade en extremt jämn matchen mot Extra Salt i finalen av FunSpark turneringen som de vann.

Heroic borstade enkelt bort paiN

Ingen match på närmare två veckor och deras senaste var emot Gambit för en plats i BLAST Finals, som de förlorade. En väldigt jämn tredje karta som tillslut gick Gambits väg såg Heroic vara utslagna och efter det har det endast varit praccande. Deras enda match hittills i denna turnering är emot paiN som fick börja på den mest dominerande sidan i spelet. De fick endast fem rundor där och förlorade snabbt i andra halvan efter att där bara plockat upp en runda. En 16-6 vinst för Heroic var exakt vad de behövde och de är nu stora favoriter inför mötet med BIG.

Efter en turneringsvinst förväntas de gå relativt långt även här, och vid en vinst här har de något väldigt gott att se fram emot!

Dagens speltips

Lagen har väldigt olika favoritkartor och Heroic’s permabann är den starkaste som BIG har. De två kartor som BIG har spelat väldigt dåligt på under den senaste tiden, är två utav de starkaste kartorna för Heroic och väldigt pratar för att danskarna tar denna match.

Därför väljer jag att spela på Heroic -1.5 i karthandikapp till oddset 2.30 hos William Hill (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x