Speltips

Match/event
Liquid vs BIG
Datum
10/07 - 2021
Matchstart
16:45
Spelbolag
Spel
Liquid moneyliney
Odds
1.85
Rygga Spelet
Speltips esport

Liquid vs BIG

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 10 juli, 2021

Turneringen har nu varat i ett par dagar och vissa lag har redan åkt ut. Ett av lagen som inte längre är med är mousesports som förlorade en elimineringsmatch mot just Liquid. Även BIG har förlorat en av två match hittills efter att de under fredagskvällen förlorade mot G2

Liquid’s maraton mot Mousesports

Att båda dessa lagen förlorade sin första match och tvingades möta varandra i en elimineringsmatch var inget som de var beredda på. Liquid har inte spelat i Europa på över 12 veckor och ville inte åka hem direkt och de lyckades dra det längsta strået. De två första kartorna var relativt vanliga där Liquid tog den första på nuke med 16-9 efter att de fått en väldigt bra T-sida. Mousesports replikerade det på andra kartan och vann själva 16-12.

På tredje och avgörande kartan fick Mousesports en tidig ledning och vann sin T-sida halva med 10-5. Efter att de även vunnit pistolrundan i andra halvan såg det väldigt mörkt ut för Liquid, men de lyckades vända och tog det till övertid. Väl där krävdes det FYRA övertider för att skilja lagen åt. Liquid vann kartan 28-25 och därmed mötet med 2-1 och slapp bli eliminerade direkt. Nu tvingas de spela ytterligare en match mot BIG som de måste vinna för att få försätta spela.

För att behöva ta sig till lower-bracket förlorade de mot NiP i sin öppningsmatch. De vann första kartan i övertid med blev väldigt dominerade på andra och tredje kartan. En förlust mot NiP är inget att skämmas över då det svenska laget har spelat väldigt bra på senaste.

BIG med inkonsekventa resultat

Tyskarna tog inte samma väg som amerikanerna till detta möte utan de tog istället en seger i sin öppningsmatch och förlorade sin senaste. De mötte G2 och oddsen var relativt jämna mellan lagen. BIG tog ledningen på första kartan med 9-6 i halvtid och konverterade kartan. Nästa karta var Mirage vilket är G2’s kartval. På denna karta finns det inte mycket att diskutera, G2 dominerade BIG fullständigt. Slutresultatet blev 16-1 och BIG hade aldrig en chans.

Tredje kartan var väldigt lik den andra där BIG egentligen aldrig hade en chans. G2 plockade många rundor i första halvan men denna gången fick BIG åtminstone fyra rundor i halvtid. Mer än så blev det dock inte för tyskarna som förlorade 4-16 på Inferno.

Dagens speltips

Båda lagen har förlorat och vunnit en varsin match för att ta sig hit. Liquid spelade mycket längre på dygnet och i många timmar, men de får fortfarande närmare 20timmars vila. BIG har varit väldigt inkonsekventa och vunnit vissa matcher där de är underdogs, som mot Virtus Pro. Samtidigt går de och förlorar matcher mot SKADE och LDLC. Liquid imponerade väldigt mycket mot NiP och vinsten mot Mousesports säger mycket. Att vinna mot Virtus Pro är svårt att ta mycket ifrån då även detta lag har väldigt dåliga och bra dagar

Därför väljer jag att spela på Liquid (Moneyline) till oddset 1.85 hos William Hill (2.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x