Speltips

Match/event
Ninjas in Pyjamas vs Mousesports
Datum
17/03 - 2021
Matchstart
15:30
Spelbolag
Spel
Ninjas in Pyjamas ML & -1.5
Odds
1.71 / 2.90
Rygga Spelet
Speltips esport

Ninjas in Pyjamas vs Mousesports

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 17 mars, 2021

Ett längre break har tagit men vi är tillbaka med lite fin ESL Pro League CS! Många speldagar kvar i turneringen när vi hoppar in mitt i grupp B! Favoriterna i gruppen har redan förlorat ett varsitt möte och som det ser ut nu, kan det blir väldigt jämnt i resultatet om avancemang! Endast tre lag tar sig vidare med efter hälften av gruppen står fyra lag på ett 2-1 record.

NiP har förvånat positivt!

Förra mötet var emot FaZe och de var på förhand underdogs efter att FaZe sett lovande ut i matcherna mot bl.a. Vitality! Det började på NiP’s kartval där de fick en fin T sida och plockade på sig totalt nio rundor för en 9-6 halva! Den jämna kartan fortsatte i andra halvan, tre rundor till FaZe, tre rundor till NiP etc. Tillslut var ställningen 14-14 och NiP lyckades plocka de två sista rundorna för en kartvinst!

Trots att de gick upp i ledning 1-0 var FaZe verkligen favoriter på andra kartan. Det började dock väldigt bra för svenskarna i NiP som fick en tidig ledning på 8-2. FaZe tog två av de sista fem rundorna och fick ändå fyra rundor i halvan vilket gav dem en fighting chance på kartan. Sju av åtta rundor i början av andra halvan för FaZe och de var väldigt nära att kvittera matchen till 12-12. NiP stängde dock ner kartan och mötet helt och vann 16-11 efter att de vann fyra rundor irad och förstörde FaZe’s ekonomi!

Ett väldigt jämnt svenskt lag där den med minst kills hade 35 och den med mest hade 45. Det är stabilt att alla i laget lyckas ha impact och de ser farliga ut i gruppen!

Mousesports med en svag trend

Mousesports klev in i en tuff grupp, speciellt med tanke på att de nyligen bytt spelare. De förväntades dock lyckas plocka ett par segrar då bl.a. ENCE är med i gruppen! Deras möte mot ENCE slutade dock inte så lyckat efter att de vunnit en karta med 16-5 förlorade de två EXTREMT jämna kartor med 16-14 och 16-13. Hittills går de 0-3 i gruppen och chansen på slutspel ser väldigt tuff ut.

De kommer fortfarande försöka till 100% då alla matcher spelar roll och de inte ännu, matematiskt, är ute ur slutspelet. Deras match mot Vitality var desto bättre. Trots en 0-2 förlust lyckades de plocka elva rundor på första kartan och fjorton på andra, vilket är positivt mot ett starkt lag som Vitality.

Dagens speltips

Trots att båda lagen kom in i gruppen som två jämlika lag, har det hittills sett väldigt annorlunda ut. NiP har plockat två av tre segrar och ser farliga ut för slutspel, samtidigt som Mousesports troligtvis använder detta som practice tid och att få spela officiella matcher med sin nya spelare. NiP har imponerat och ingen i laget har fallit bakom, vilket är positivt.

Därför väljer jag att spela på NiP till oddset 1.71 hos Betsson (2units)

Samt karthandikappet NiP -1.5 till oddset 2.90 hos Betsson (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x