Speltips

Match/event
NiP vs Anonymo
Datum
14/05 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
NiP -1.5 karthandikapp
Odds
1.83
Rygga Spelet
Speltips esport

NiP vs Anonymo 14/5 (Flashpoint)

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 14 maj, 2021

Flashpoint är i full gång och det är nu dags för de sista lagen att spela sina initiala matcher. Efter att NiP haft en väldigt bra RMR turnering förra året, fick de en bra seed detta år. De får nu möta ett av turneringens sämsta lag och har en god chans att ta sig vidare med sin nya stjärna!

NiP’s första officiella med Dev1ce!

Inte en enda match på över fem veckor för svenskarna som sedan dess har införskaffat sig en dansk! Dev1ce har lämnat Astralis och sina teammates Xyp & Dupreeh som han spelat med i över 7år. Kommunikationen kommer inte att vara något problem då Nicolai bott i Sverige i ett flertal år och talar flytande svenska. Spelaren som blev bänkad var Nawwk som haft en väldigt svängig tid i NiP. Antingen har han presterat superbra eller så har han varit i botten och fått 0.5 i KD eller mindre.

NiP har trots sitt senaste byte inte haft så dåliga resultat innan. De åkte ut i semifinalen i sin senaste turnering där de fick möta Gambit. Första kartan såg katastrofal ut där NiP blev helt stompade och förlorade 16-5. Andra kartan var däremot väldigt jämn på ett konstigt sätt. En 13-2 halva till Gambit men en comeback gjorde att resultatet ett tag var 14-13. De lyckades inte fullgöra comebacken men det bevisade att de är ett lag att räkna med.

Anonymo med gamla stjärnan Snax

Det polska laget har gjort långt ifrån det NiP har gjort, att vila. De har spelat 24 officiella matcher under tiden som NiP inte spelat något. Deras senaste matcher har varit i ESEA Premier och deras resultat har varit tuffa. Mötet i Tisdags var emot Movistar Riders. De spelade under denna match relativt bra emot ett Riders som nyligen bytt spelare. Väldigt jämna första halvor i varje karta som sedan rann ut i en desto ojämnare andra halva.

Första kartan slutade 16-11 i fördel till Anonymo efter att de hade en väldigt bra T-sida på motståndarnas kartval. Andra kartan såg istället Movistar Riders göra det. De vann 8-4 i andra halvan och tog kartan 16-11 trots att Anonymo valt kartan. På sista kartan var det återigen Polackerna som var vassast på sin T-sida och de körde fullt ut och vann andra halvan med 8-1 och därmed kartan 16-8.

Dagens speltips

NiP är ett lag som har spelat bra under den senaste perioden och att de haft ett väldigt långt break talar bara gott. De har bytt ut sin svagaste och ojämnaste spelare mot en av världens bästa. Dev1ce har varit på HLTV’s top 20 varje år sedan 2014 och sex (!) år irad har han varit top5 i världen. Anonymo är inte ett supersvagt lag och har, trots sin nuvarande svacka, visat bra resultat. Dessvärre är de inte i klass med NiP och det BÖR vara en enkel 2-0a.

Därför väljer jag att spela på NiP -1.5 i karthandikapp till oddset 1.83 hos Betsson (2.5units)

Lycka till med era spel!

/David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x