Speltips

Match/event
NiP vs Anonymo
Datum
18/05 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
NiP -4.5 rundhandikapp
Odds
2.20
Rygga Spelet
Speltips esport

NiP vs Anonymo (Flashpoint)

Esport Speltips

Mycket konstiga event har skett i denna match då den spelades klart under helgen där Polackerna vann. Efter det har det kommit ut att NiP hade massiva problem att spela på servern och laggade hela tiden, och att de försökte få matchen uppskjuten, något som inte skedde. Nu i efterhand har det bestämts att den tredje kartan ska spelas om och det står då sen innan 1-1 i kartor.

NiP’s dominans på första kartan!

Enligt rapporter kom problemen för NiP efter endast två rundor spelade. Det var en lång technical Timeout men flashpoint vägrade ge NiP en server som de kunde spela på. Trots detta körde NiP på och streamrollade på Overpass. 16-3 blev slutresultatet på första kartan och det märktes inte riktigt av. Men på Nuke, som var andra kartan, blev det desto svårare att hantera det faktum att man inte kunde dra fram granater. Det är en mycket mer strategisk lagd karta och det fungerade inte för dem. De förlorade tillslut kartan och tredje kartan ska nu spelas.

Mirage slutade först inte positivt för NiP men de får nu en ny chans att bevisa sig själva. Bara denna tredje karta gäller och de får förhoppningsvis spela med rättvisa förhållanden!

Anonymo med en tuff förlust sen dess

Efter det första mötet med NiP har de spelat ännu en match i ESL Polish Championship. De fick då möta AGO som de hade det väldigt tufft emot. Återigen lyckades de vinna sitt eget kartval som var Nuke. Men på Inferno och Mirage som var de andra två kartorna, var det inte superbra spelat. De blev krossade på T-sidan på Inferno där AGO endast behövde fem rundor på CT i andra halvan då de vann 11-4 på T-sidan.

På Mirage var det till en början mycket jämnare och i halvtid blev det 8-7 till Anonymo. Trots att det var på CT-sidan som de fick åtta, hade den en god chans att ta sista kartan. Men AGO dominerade verkligen i andra halvan och fick AGO att se ut som ett helt annat lag. De tog sina nio rundor väldigt snabbt och slutresultatet blev där 11-16.

Dagens Speltips

Nu har det helt plötsligt blivit en Bo1 emellan dessa två lag och vissa spelsättare har gett oss väldigt fina odds på NiP. Denna gång kan vi inte spela på karthandikapp och får då helt enkelt spela på att NiP vinner med fem rundor eller mer!

Därför väljer jag att spela på NiP -4.5 i rundhandikapp till oddset 2.20 hos Bet365 (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Bet365
Ingen Bonus
  • Bra Kampanjer
  • Grymma Odds
  • Betting & Casino
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bet365
Lanserat:
mars, 2001
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Bet365 är ett av de mest välkända och största spelbolagen i världen. Plattformen är utvecklad av Denise Coates och hon är också majoritetsägare med 50.1% ägandeskap. Spelbolaget lanserades 2001 och har sedan dess varit en av de ledande bettingplattformerna i världen.
Välkomstbonus - Betting
Ingen Bonus