Speltips

Match/event
NiP vs OG
Datum
03/06 - 2021
Matchstart
15:30
Spelbolag
Spel
NiP -2.5 & NiP -4.5
Odds
2.00 & 3.00
Rygga Spelet
Speltips esport

NiP vs OG 3/6

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 3 juni, 2021

IEM Summer drar äntligen igång där vi hittar 16 lag. Det börjar med ett gruppspel med åtta lag i varje grupp. Tre lag tar sig vidare ifrån de givna grupperna och ett av de första mötena i grupp B är just Ninjas in Pyjamas vs OG. Dessa två lag har inte mötts på över sju månader.

Pallar NiP’s nya lineup detta?

Ninjorna spelade precis finalen i Flashpoint emot mousesports. För att ta sig till denna finalen slog de lag som BIG, Heroic, G2 etc. Efter finalen, som bara vara tre dagar sedan, har de bytt ut sin yngsta spelare, ztr. De plockade upp honom i Februari ifrån young ninjas och har spelat med honom i officiella matcher sen dess, men kände nu att han behöver mer tid att utvecklas i deras akademilag. Istället för ztr har de nu plockat upp LNZ. De påstod i artikeln om spelarbytet att de spelat med honom ett par veckor i träningsmatcher och satsar nu fullt ut på honom.

Finalen spelades emot, som skrivet ovan, mousesports. Första kartan började med en bra start av mousesports men NiP tog tillbaka halvan med tio av elva rundor. NiP hade sedan i andra halvan vissa problem att stänga kartan, men lyckades tillslut 16-13. Andra kartan, som var kartvalet av mousesports, började likt den första. Mousesports fick en bra ledning i första halvan men denna gång lyckades inte NiP ta tillbaka det. Mouse fick en 9-6 halva på T-sidan av Nuke och tog sju raka rundor i andra halvan och vann dominant, 16-6. Tredje kartan var mer av samma, Mousesports dominerade tidigt och tog en 10-5 halva trots att de förlorade pistolrundan. Mouse städade återigen av kartan relativt enkelt med 16-9 och vann finalen och därmed turneringen.

OG med vinsten i SSS2

OG’s senaste matcher var efter att de blivit inbjudna till Spring sweet spring 2. De fick börja i kvartsfinalen och vann då två enkla matcher. 1WIN och Fiend var ingen match för OG och i finalen ställdes de emot BIG. Det började extremt jämnt på BIG’s kartval där första halvan slutade 8-7 i fördel till BIG. De tog även en hel del rundor tidigt i andra halvan och fick då en ledning med 13-9. OG kom dock tillbaka och tog sju av åtta rundor och vann 16-14.

Andra kartan började fullständigt dominerande för BIG när de vann halvan 12-3 TROTS att de låg under 0-2. OG skulle dock komma tillbaka och tog desjälva också en hel del rundor på CT-sidan. De tog sig dock aldrig till 15 eller 16 utan förlorade istället 13-16. Tredje kartan blev inte lika jämn som de första två. OG hade en stabil ledning igenom hela kartan. De vann halvan med 9-6 och tillslut kartan med 16-9. De vann turneringen men det tuffaste motståndet var just BIG som haft det tufft på det senaste.

Dagens speltips

Trots att NiP precis gjort ett spelarbyte är de favoriter i detta möte. OG har haft det tufft och bara slagit de lag som är i tier 2/3 samtidigt som NiP precis spelat emot världens bästa, och slagit de flesta. Med tanke på att de påstår att de tränat med LNZ några veckor tror jag han kommer platsa i laget perfekt.

Därför väljer jag att spela på NiP -2.5 till oddset 2.00 hos William Hill (2units)

Samt NiP -4.5 till oddset 3.00 hos William Hill (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x