Speltips

Match/event
Speedway GP Togliatti
Datum
28/08 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
2.05-2.87
Rygga Spelet
Speltips esport

Speedway GP Togliatti

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 28 augusti, 2021

Inget speltips till Målilla som var för två veckor sedan men till dubbeltävlingen som var i Lublin helgen innan gick det bra! Vi fick in totalt 5 units på båda kvällarna där Laguta och Zmarzlik vann en varsin tävling. Lindgren kom till finalheatet båda dagarna men endast på pallen under lördagen där han kom trea.

Totala förarpoäng

Artem Laguta Ö/U 12poäng – Det är väldigt mycket poäng som behövs tas av ryssen. Endast två poäng får tappas totalt på fem heat men det är fullt möjligt. Det körs på en bana som han är väldigt van vid och sist det kördes internationellt här vann han tillsammans med sin ryska kamrat, Emil Sayfutdinov. Hans första heat är extremt tufft där han möter både Zmarzlik och Madsen men han har bästa startspår och ifall han plockar en trea eller två där, kan han enkelt ta 13 eller mer. Därför väljer att att spela på Laguta ö 12 poäng!

Anders Thomsen Ö/U 6poäng – Dansken har haft relativt bra tävlingar både i Lublin samt i Målilla. 6 poäng är inte överdrivet mycket för honom att ta samt att han har fördel i startspåren. Han får möta de sämsta förarna när han startar vitt och har en god chans att plocka poäng mot de bättre förarna när han startar rött. De två innersta startspåren är bäst och han startar där 3 av 5 heat. Därför väljer jag att spela på Thomsen över 6 poäng!

Heatvinnare

Emil Sayfutdinov – Heat 2. Sayfutdinov får starta på andra startspår och har ett ganska tufft heat framför sig. Lindgren startar innanför och utanför sig har han Janowski samt Woffinden. Förhoppningsvis är spåret dåligt på utsidan de fyra eller åtta första heaten vilket gör det tufft för Woffinden samt Janowski. Att slå Lindgren från innerspåret blir tufft, men han har hittills haft ganska dåliga starter vilket gör att Emil kan komma runt honom i första kurvan och hålla honom bakom sig. Emil Sayfutdinov vinner heat 2.

Fredrik Lindgren – Heat 10. Liknande situation till föregående spel där Lindgren får starta på blått och har sin tuffaste förare innanför sig. Madsen på rött, Zagar på vitt samt Thomsen på gult. Utebanorna bör ha kommit igång men Zagar och Thomsen är inte de farligaste förarna. Madsen har inte haft de bästa sista tävlingarna vilket gör att jag tror desto mer på Lindgren här! Fredrik Lindgren vinner heat 10.

Artem Laguta – Heat 17. Här är ryssen ganska stor favorit och har egentligen bara en motståndare som kan vinna heatet mot honom. Tai Woffinden på blått startspår och Laguta på gult. På de andra två startspåren har vi Kazprzak och Zagar. Laguta har här troligtvis redan en semifinal plats och slåss om att få välja först istället, vilket kommer att vara väldigt viktigt på denna bana. Laguta vinner heat 17!

Alla kvällens spel!

  • Artem Laguta över 12 poäng till oddset 2.00 hos Bet365 (2units)
  • Anders Thomsen över 6 poäng till oddset 2.00 hos Bet365 (2units)
  • Emil Sayfutdinov vinner heat 2 till oddset 2.87 hos Bet365 (1.5units)
  • Fredrik Lindgren vinner heat 10 till oddset 2.20 hos Bet365 (1.5units)
  • Artem Laguta vinner heat 17 till oddset 2.05 hos Bet365 (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Fastbet
100% insättningsbonus upp till 1000 kr
  • Snabba insättningar
  • Bankid
  • Bra spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Fastbet
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Fastbets ledord är att du skall komma igång snabbt, att du skall kunna få dina uttag utbetalda snabbt och säkert samt att du skall slippa allt som har med ordet krångel att göra. Vi på Läktaren har granskat om detta stämmer hos Fastbet och skrivit en recension. Läs vidare för att se om detta är en bettingsida för dig.
Välkomstbonus - Betting
100% insättningsbonus upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x