Speltips

Match/event
Virtus Pro vs G2
Datum
01/05 - 2021
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Virtus Pro -1.5
Odds
1.85 / 3.40
Rygga Spelet
Speltips esport

Virtus Pro vs G2

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 1 maj, 2021

Två av två speltips på CS:GO’n hittade hem under fredagen och vi följer upp med ytterligare ett på Virtus Pro! Vinnaren i denna match emot G2 går vidare till kvartsfinal medans förloraren åker ur turneringen. Båda dessa lag har haft liknande vägar till just denna match och de har inte fått NÅGOT lätt möte i turneringen och har fått kämpa hårt för varje match.

G2 med en stark vinst över ett svagt mousesports

En måstematch när de fick möta Mousesports som inför detta möte hade spelat 25 kartor counter strike de senaste tre dagarna. Väldigt utbrända spelare och svårt att göra något kreativt och det blev tufft för dem när de fick möta ett väldigt bra lag. Man ska inte ta något ifrån G2, laget kan bara slå de lagen som står framför dem. Mötet började relativt jämnt efter att mousesports gjort en minicomeback i första halvan och fick en 6-9 halva. Andra halvan såg dock G2 ta mötet enkelt och vann första kartan 16-10.

På andra kartan fick G2 en väldigt bra start på T-sidan och de tog en ledning med 11-4. De tog även de fyra första rundorna i andra halvan för att ta en ledning med 15-4. Mousesports skulle återigen göra en liten mini-comeback när de tog åtta rundor irad och låg endast under med 12-15. G2 lyckades dock ta sista klivet och vann 16-12 och spelar nu en match för slutspelsplatsen!

Virtus Pro överkom CIS dramat mot Spirit

Ännu ett CIS derby för Virtus Pro stod på schemat och denna gången var det Spirit som stod för motståndet. Degster hade dominerat de flesta mötena för Spirit hittills men denna gången fick han det desto tuffare! Virtus Pro började superstarkt på motståndarnas kartval när de tog en 10-5 halvtidsledning. De började även bra i andra halvan när de tog fem rundor av de första sju och hade en ledning med 15-7 som de vägrade tappa helt. Kartan slutade tillslut 16-11 men det var aldrig riktigt nervöst.

Andra kartan började mycket värre dock. Det var istället Spirit som tog ledningen med 10-5 i halvtid och såg ut att ta det till en tredje karta. Yekindar och virtus pro satte dock stopp för det helt och hållet i andra halvan. De tog 11 rundor av 12 spelade och vann kartan med 16-11 på ett fruktansvärt dominerande sett, trots att första halvan såg ut som den gjorde.

Dagens speltips

Nu slipper Virtus Pro spela ett regionsderby och får istället möta G2 som de endast mött två gånger någonsin där den senaste gången är för över ett år sedan när lagen som VÄLDIGT annorlunda ut. G2 kan få problem med att möta Virtus Pro då de olikt många andra lag, är superaggressiva på många delar av kartan samtidigt. Detta gäller inte endast på T-sidan utan de forcerar även framåt på CT.

Favoritkartorna för G2 är en karta som VP alltid permabannar och den andra passar VP väldigt bra och de brukar själva välja den beroende på motstånd. Detta talar för att det finns goda chanser till en 2-0’a

Därför väljer jag att spela på Virtus Pro ML oddset 1.85 hos William Hill (2units)

Samt Virtus Pro -1.5 i karthandikapp till oddset 3.40 hos William Hill (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x